Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Draag jij hem al, de foute kersttrui?

Draag jij hem al, de foute kersttrui?

 

Het is iets wat we steeds meer zien en steeds meer dragen rondom de kerstdagen, de foute kersttrui. Mensen zijn er klaar mee om strak in pak of in een nette jurk te verschijnen bij het kerstdiner, maar kiezen liever voor een foute trui. Het maakt niet uit dat de truien veel te warm en te gek zijn, ze worden massaal gedragen in diverse grote landen.

Het is een trend die is over komen waaien uit Amerika en Engeland. De foute trui is aan een sterke opmars bezig, de truien zijn dan rond de kerstdagen ook bij steeds meer mensen te zien en dat is wel opvallend te noemen. Er is zelfs een speciale kerstruien dag wat ieder jaar op 14 december plaats vind. Het is een actie van Save the Children die op deze manier geld wilt inzamelen voor het goede doel. Uit onderzoek is gebleken dat ruim een derde van de overvraagde mensen wel mee zou willen doen aan dit goede initiatief van Save the Children. Het geld wat ingezameld wordt is bedoeld om kinderen te helpen die in nood zijn, in oorlog zijn of in armoede leven. Dit is natuurlijk een geweldig initiatief wat goed inspeelt op de overgewaaide trend uit Amerika en Engeland en waar hopelijk veel mensen geld voor willen besteden.

Wie aan zo’n foute kersttrui wilt komen hoeft niet veel moeite te doen. Er zijn mensen die nog wel een trui op de zolder in een doos hebben liggen. Voor degene die geen foute kersttrui hebben, kunnen op diverse sites een kersttrui online kopen. Ook zijn er altijd acties waar een foute trui kan worden gewonnen of waar er voor gespaard kan worden. Zo kan je met de kerstdagen er lekker fout bij rondlopen samen met een hele boel foute andere mensen.

 

http://www.uglyxmas.nl/nl_nl/