Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Aluminium bedrukken met uw bedrijfslogo

U kunt uw bedrijfslogo laten stralen door het op aluminium te bedrukken. Displays, aluminium fronten en rvs-behuizingen krijgen zo een persoonlijk accent, dat de gebruiker zeker zal opvallen. Ook vlak plaatwerk, halffabricaten en typeplaten zijn erg geschikt om uw logo of typenummer op te zetten. Daarnaast kunt u onder meer naambadges, reclameborden, wijzerplaten en koektrommels laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Artisan Printing Service. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van metalen en kunststoffen objecten. Door jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen zij uw aluminium bedrukken met garantie op een schitterend eindresultaat.

Echte kwaliteitsbedrukking

Voor het bedrukken van aluminium wordt gebruik gemaakt van twee componenteninkt, die zorgt voor een perfecte hechting en een lange levensduur. Uw logo is bovendien krasbestendig en slijtvast. Artisan Printing Service maakt gebruik van tampondruk, zeefdruk en foliedruk, maar heeft nu ook de mogelijkheid om digitaal te printen op aluminium. Dit zorgt voor een full-colour afbeelding in fotokwaliteit, waarmee uw logo haarscherp uit de verf komt. Om een optimaal resultaat te krijgen, wordt digitaal printen bij voorkeur toegepast op een ondergrond van geanodiseerd, in kleur gespoten of gecoat aluminium. Door het gebruik van geavanceerde machines is het mogelijk om zowel grote als kleine objecten van aluminium te bedrukken.

De specialiteit en uitdaging van dit bedrijf

Artisan Printing Service heeft duidelijk passie voor druktechnieken en ziet het vooral als uitdaging om de mooiste resultaten te realiseren op moeilijk te bedrukken materialen. Aluminium bedrukken is daar een goed voorbeeld van. Het bedrijf begon al meer dan 30 jaar geleden met de ontwikkeling en verkoop van tampondrukmachines, maar heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in nieuwe druktechnieken en daar hun focus op gelegd. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijfslogo zijn? Bel dan met de professionele medewerkers. Ze vertellen u er graag alles over. Op de webshop vindt u een uitgebreid portfolio waar u met eigen ogen de creatieve oplossingen ziet die aluminium bedrukken te bieden heeft.

https://www.artisan.eu/nl/