Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Afzuigkappen Horeca 2

Een krachtige afzuigkap horeca is onmisbaar in uw horecazaak

Aan een afzuigkap horeca stelt u andere eisen dan aan de afzuigkap bij u thuis. In de horecakeuken waar professioneel gekookt wordt voor grote groepen én bovendien de hele avond door, wordt er veel van een afzuigkap horeca verwacht. In sommige gevallen is een afzuigkap horeca met motor een goede optie.

De voordelen van een afzuigkap horeca

Een afzuigkap voor uw horecaonderneming doet wat ie moet doen: de kookdampen afzuigen zodat u of uw keukenpersoneel na een avond hard werken een stuk minder schoonmaakwerk hebben, omdat de dampen niet zijn aangekoekt op uw apparatuur. Ook werkt de afzuigkap horeca vervelende geurtjes weg die anders ook in het restaurantgedeelte terecht zouden kunnen komen. Op deze afzuigkap kunt u vertrouwen. Ook voldoet u zo aan de strenge eisen met betrekking tot het voorkomen van stankoverlast voor omwonenden.

Wanneer koopt u een afzuigkap horeca met motor?

Verbindt u uw afzuigkap met het centrale afzuigsysteem, dan is een afzuigkap horeca met motor niet nodig. Als u niet over een dergelijk systeem beschikt of uw afzuigkap rechtstreeks verbonden is met buiten, dan is een afzuigkap horeca met motor een uitstekende optie. De motor zit ingebouwd in de afzuigkap en is niet zichtbaar. Bovendien is de motor ook niet hoorbaar en dat is wel zo prettig voor uw keukenpersoneel!

Een afzuigkap horeca is maatwerk

Een afzuigkap is een behoorlijke investering. Laat u daarom goed adviseren voordat u tot aankoop overgaat. De expert weet precies welke afzuigkap het meest passend is voor uw onderneming. Ook voor periodiek onderhoud gaat u naar de expert. Kijk niet alleen naar de specificaties van het product, maar ook naar de duurzaamheid. Dit scheelt u in de toekomst veel energiekosten.

https://medtrading.nl/afzuigkappen-horeca