Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

Zorg dat uw BHV kennis niet verwatert en schrijf u in voor een herhalingscursus

Beschikt u over een BHV diploma? Dan is het van belang dat u uw kennis blijft onderhouden. Verstandig is daarom om jaarlijks een BHV herhalingscursus te doen. Zo zorgt u dat u niks vergeet van alles wat u geleerd heeft. Ook is het zo dat de vorm van de BHV cursus nog weleens verandert. Met een BHV herhalingscursus blijft u up to date. Wanneer u op zoek bent naar een locatie om een herhalingscursus te volgen, kunt u zich aanmelden bij BHV Zuid-Holland. Zij beschikken over een uniek trainingscentrum in Den Haag. Hier nemen zij de tijd om alle stof te herhalen, zodat uw aanwezige kennis niet verwatert.

Er worden realistische situaties nagebootst

BHV Zuid-Holland maakt gebruik van diverse Eerste Hulp- en brandsituaties om de cursisten op een realistische manier kennis bij te brengen of te herhalen. Er worden diverse professionals ingezet die situaties kunnen simuleren op basis van hun dagelijkse ervaring als brandweerman of ambulancemedewerker. Zo kan het zomaar zijn dat u een echte binnenbrand staat te blussen in het trainingscentrum! De cursussen zijn erg gevarieerd. Enkele BHV herhalingscursussen die in dit centrum worden aangeboden, zijn:

  • Ploegleider BHV training
  • EHBO Herhaling
  • Kinder EHBO Herhaling

Schrijf uzelf in

Mensen leren het beste als zij ontspannen zijn. Daarom vindt BHV Zuid-Holland het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst in het trainingscentrum. Voor de BHV herhalingscursus moet u twee onderdelen in twee dagdelen volgen, te weten Brand & Ontruiming en Eerste Hulp. Heeft u interesse in het volgen van een herhalingscursus? Schrijf uzelf dan in via de website van dit deskundige bedrijf. Zij zorgen er graag voor dat u uw kennis bijspijkert en zo optimaal voorbereid bent op situaties die zich in de praktijk voordoen. Breng een bezoek aan de website van deze specialist en kies een cursus uit die bij uw behoeften aansluit. Tevens vindt u hier een overzicht van de kosten.

https://www.bhvzuidholland.nl/