Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

HR-medewerker

HR Medewerker

Functieomschrijving

Voor een jonge, groeiende sociale groep ben ik op zoek naar een enthousiaste hr officer die per ongezouten kan stichten in een hr administratief ondersteunende functie. Als hr officer ondersteun je de managers van de sectie met het implementeren en automatiseren van processen. Het bijbenen van data in de systemen en het managen van alle personeelsdossiers.

Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden

De personeelsadministratie executie en administreren het ziekteverzuim registreren de functioneringscyclus administreren het voorbereiden en genoteerd van zakenreizen het opgraven en registreren van de contracten van werknemer het zorgen voor telefonie onderhoud de vat bij de uitvoering van hr-projecten

Functie-eisen
Vorming & skills

In het vermogen van een mbo+ oorkonde ervaring als hr medewerker je bent toe aan een nieuwe stap in jouw carrière je bent nauwgezet, autonoom, communicatief behendig, oprecht en proactief uitstekende beheersing van zowel de nederlandse als de engelse taal in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

Binnenshuis het hr team zijn zij op zoek naar een enthousiaste medewerker die per direct kan starten en de engelse taal goed beheerst. Wil jij instuderen over de verschillende systemen, automatiseren, audits en ben jij stress deugdelijk? ben jij snel up and running, kan jij goed autonoom werken en kan jij goed omgaan met ad hoc taken. Dan is dit de baan voor jou.

Aanbod opdrachtgever

Marktconform salaris werken in een leuk team leuke functie voor 40 uur ben jij de hr officer die ik zoek? reageer direct!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/hr-medewerker.html