Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Versnellingsbak laten maken

In juni 2019 was ik in mijn Opel Corsa opweg naar mijn werk, ik merkte al sinds een paar dagen dat mijn versnellingsbak niet meer soepel werkte. Het schakelen verliep vrij stroef, maar voor mij leek dit normaal aangezien het een oudere auto is. Ik ben daarna nog een weekje door blijven rijden tot op een dag dat ik mijn auto wilde instappen en ik niet meer kon schakelen. 

Versnellingsbak probleem

Wanneer ik achteruit wou rijden, ging mijn opel corsa voor uit. Voor mij was dit een duidelijk teken om hulp in te schakelen. Ik ben toen naar de dichtstbijzijnde garagist gegaan en gevraagd wat het zou kosten om het probleem op te lossen. Toen hij de prijs bloot gaf, schrok ik wel even. Ik vroeg mij af of dit niet wat goedkoper kon dus ben ik daarna op zoek gegaan naar naar iemand anders die verstand heeft van versnellingsbakken repareren

Een goede specialist in versnellingsbakrevisie

Het eerste bedrijf dat ik tegenkwam op internet was https://versnellingsbak-reviseren.nl/.

Op de website heb je de mogelijkheid om de reviews van andere mensen te bekijken dus dat deed ik. De ervaringen met dit bedrijf leken allemaal goed te zijn dus besloot ik om contact op te nemen.

Allereerst heb ik een gratis offerte aangevraagd. Tot mijn verbazing waren de prijzen redelijk en helemaal niet zo duur in vergelijking met andere versnellingsbak specialisten. 

Daarna heb ik het bedrijf opgebeld en een gesprek gehad met een vriendelijke medewerker. Ik kon meteen een afspraak maken dus dat heb ik meteen gedaan. Ze vertelde me dat ze mijn auto gratis kwamen ophalen omdat ik binnen een straal van 50km woon. Ideaal!  

Versnellingsbak laten maken

Binnen enkele uurtjes werd mijn auto opgehaald. De man die de auto kwam halen was ook heel erg vriendelijk en zei dat ze mijn wagen morgen weer kwamen terugbrengen! 

De service die ze verlenen is dus erg goed, de communicatie is top.

Zoals gezegd werd mijn auto de dag later teruggebracht, in totaal moest ik €225 afrekenen.
Mijn familie en ik schrokken van de prijs omdat het zo goedkoop was in vergelijking met de andere versnellingsbak specialisten.
De versnellingsbak is gemaakt en mijn auto rijdt weer prima! Ik ben erg tevreden over de service en prijzen. Mocht je op zoek zijn naar een goede versnellingsbak specialist dan raad ik zeker https://versnellingsbak-reviseren.nl/ aan.