Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Waarom stickers op je kinderspullen?

We zijn ons er steeds meer van bewust hoe snel en gemakkelijk ziektekiemen zich kunnen verspreiden. Daarom zijn we gaan nadenken over wat onze kinderen nu precies doen dat hen in gevaar kan brengen, en het delen van spullen staat bovenaan de lijst. Papierwaren die kinderen meenemen naar school en dag in dag uit gebruiken: pennen, kleurpotloden, linialen, rekenmachines behoren tot de voorwerpen die het vaakst door kinderen worden gedeeld. Naamstickers op een voorwerp is belangrijker dan ooit. Naamstickers helpen uw kinderen hun spullen te identificeren, en daarnaast zijn deze stickers van Maatstickers.nl schoon te houden en bestendig tegen water, vaatwassers, vriezers en sterilisators.

De ontwikkeling en eigenschappen van een naamsticker

Bij de ontwikkeling van onze producten proberen wij altijd rekening te houden met de behoeften van de mensen. Onze naamstickers zijn niet alleen waterbestendig, maar ook slijtvast, wasmachine- en vaatwasmachinebestendig en bestand tegen de ontberingen van het schoolleven, wat betekent dat ze perfect zijn om op zowat alles te gebruiken. Briefpapier, broodtrommeltjes, schooluniformen, gezichtsmaskers – alles wordt geïdentificeerd met een naamsticker!

Bestelgemak en snelle levering

Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Kijk snel voor Naamstickers van Maatstickers.nl.