Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Strand of tuin, wat kies jij?

De hete zomer dagen gluren om de hoek. Het weer in Nederland wordt steeds net weer iets beter. Mensen op straat lopen weer in korte broeken en T-shirts. Enkele lopen nu al richting het strand. Maar wat voor typ ben jij? Een strandtype of een tuintype? Ik ben stiekem wel een tuintype. Zolang mijn tuin helemaal klaar is om lekker in te relaxen, zit ik in mijn tuin. Benieuwd hoe je jouw tuin helemaal tuin klaar maakt? Lees rustig verder.

Als je de tuindeur openmaakt wil je natuurlijk ergens rustig kunnen zitten in de zon. Dat kan natuurlijk op een tuinbank of een loungestoel. Wat in ieder geval fijn is, is dat je een comfortabele zitplek hebt. Zorg ervoor dat je geen last krijgt van je rug of van je nek. Dit kan na enkele uren ontzettend vervelend zijn voor jezelf. Als je goed zit pak je een glas wijn of een biertje erbij, zet de zonnebril op je neus en genieten van de zon en de rust. Uiteraard zijn dekentjes of kussen geen overbodige luxe als je lekker wilt zitten.

Wat ook handig is als je steeds meer spulletjes aanschaft zoals die dekentjes en kussens is een tuinhuis. Tuinhuizen kun je vaak mooi ergens in een hoek plaatsen zodat het niet teveel ruimte in beslag neemt. Het grootste voordeel van een tuinhuis is natuurlijk dat je makkelijk alle spullen hierin kwijt kan. Je hoeft het dus niet mee naar binnen te nemen, anders wordt het daar ook zo’n bende. Daarbij is het ook handig als het weer slecht weer wordt. Zo raken de spullen niet beschadigd.

Als je echt de kers op de taart wilt doen moet je even een kijkje nemen op Fonteyn. Je kan het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het voor je. Vaak hebben ze alles ook nog eens in verschillende kleuren en maten. Wacht niet te lang voordat de mooie dagen alweer voorbij zijn.