Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Maak van jouw slaapkamer een hotel aan huis!

Slapen in een hotel heeft een gevoel van ultieme luxe. Een kamer waar je tot rust kunt komen en complete vrijheid kunt ervaren. Dat wil je toch het liefst elke dag! Maar hoe creëer je dan zo’n hotelgevoel? Met die vraag gaan we je in deze blog helpen. We geven je tips die je makkelijk kunt toepassen in jouw slaapkamer. Lees dus snel verder om jouw slaapkamer tot een ware hotelkamer om te toveren!

Kies je kleuren
Kleuren bepalen de sfeer in jouw slaapkamer en daarom is het belangrijk om je persoonlijke voorkeur te laten spreken in kleuren. Je kunt online zelf kleurenpaletten samenstellen. Ook kan je inspiratie halen uit interieur foto’s op inspiratie websites als Pinterest. Vaak is te zien bij hotelkamers dat er gekozen is voor een rustig kleuren palet met een paar kleuraccenten. Vooral donkere kleuren als donkerblauw en groen zijn populair als kleuraccent. 

Rustige sfeer
Een hotelkamer is altijd heerlijk opgeruimd wanneer je binnenkomt. Deze rustige sfeer moet ook terugkomen in jouw slaapkamer. Let er dus op dat spullen die niet te vinden zouden zijn in een hotel ook niet in je slaapkamer liggen. Heb je toch echt behoefte aan specifieke dingen in je slaapkamer? Zorg er dan voor dat ze uit het zicht liggen, in een kast bijvoorbeeld. Dat houdt het rustige sfeertje in stand.  

Hotel luxe
Een groot gedeelte van deze luxe die je ervaart in een hotel komt door de details. Er staat altijd een karaf met twee glazen en op bed liggen mooie dikke lakens. Voor het ramen hangen vaak prachtige gordijnen. Dit soort details maken een kamer helemaal af. Zeker mooie zware gordijnen geven een ultiem luxe gevoel. Je kan bij Raamdecoratie.com terecht voor diverse gordijnen. 

Dit waren onze tips, we hopen dat je er wat aan hebt! Veel plezier van je luxe slaapkamer en we wensen je een ultiem hotelgevoel toe. 

 

https://www.raamdecoratie.com/