Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Beste tablethouder voor jouw business – 2021 editie

Wat is nou de beste tablethouder voor jouw business case? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden om je tablet voor zakelijk gewin te gebruiken, van lead generatie tot profielverrijking en CRM koppelingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar welke soort tablethouder is nou geschikt voor jouw business case? In dit artikel zoeken we het uit maar laten we eerst beginnen met een overzicht van de houders die we gaan bespreken: 

  • Beschermingshoes ofwel tablet case
  • Vloerstandaard
  • Wandhouder
  • Tafelhouder
  • Specialistische items

Specialistische items om je tablet te beschermen

Vrijwel alle soorten houders die we hierboven besproken hebben zijn verkrijgbaar met anti diefstal features. Anti diefstal tablet houders zorgen ervoor dat de tablet niet uit de houder genomen kan worden. Door middel van slot vergrendeling zorgt de houder ervoor dat alleen de eigenaar van de sleutel de tablet uit de houder kan meenemen. In kantoor omgevingen lijkt het misschien overdreven om tablets te vergrendelen – je vertrouwd je medewerkers immers ook met gevoelige data van klanten – maar in de praktijk blijft dat gelegenheid vaak een dief maakt. Het beste is dut om te voorkomen dat men überhaupt nadenkt over het stelen van de tablet. 

Naast anti diefstal tablet houders zijn er ook specialistische tablet houders voor buitenwerkers ontwikkeld door Tablet Ex Gear. Dit specialistische vest met high visibility kleuren (fluor oranje) en geïntegreerde tablet houder- en beschermer is ideaal voor buitenwerkers zoals mensen in de bouw, gemeenten, verkopers en enquêteurs. 

Beschermingshoes ofwel tablet case

De meest bekende tablet accessoire van allemaal: De tablet case of bescherming hoes. Deze zorgt ervoor dat de tablet niet (of in elk geval minder erg) beschadigd als deze onverhoopt op de grond valt. Afhankelijk van het materiaal waarvan de tablet hoes gemaakt is kan een beschermhoes in meer of mindere maten tegen stoten en vallen. De kwaliteit hiervan hangt grotendeels af van het fabricageproces. Weer er dus van bewust dat de goedkoopste optie vaak alleen beschermd tegen krassen en zeer kleine stoot schade. 

Vloerstandaard

Vloerstandaards worden door menig beurs stand ingezet om de informatie van bestaande prospects te verrijken en nieuwe doelgroepen te bereiken door lead generatie. Door de tablet in de vloerstandaard te plaatsen en deze op een prominente plek op openbare gelegenheden te plaatsen kom je dichter bij je doelgroep. 

Wandhouder

Wandhouders zijn de ideale manier om een tablet aan de muur of zelfs aan plafonds te bevestigen. Veel wandhouders zijn voorzien van een anti diefstal mechanisme waardoor alleen de daadwerkelijke eigenaar de tablet kan meenemen. Consumenten gebruiken dit item vaak om de tablet te laten fungeren als domotica control panel. Zo worden tablets in de gang of in de huiskamer aan de muur bevestigd, veelal in de buurt van de bediening van de centrale verwarming. Zakelijk gezien worden wandhouders eerder ingezet als inkloksysteem voor medewerkers. 

Tafelhouder

Tafelhouders geven je de mogelijkheid om de tablet te fixeren op tafel. Zo heb je de handen vrij, bijvoorbeeld voor het maken van aantekeningen of voor het hanteren van te demonstreren producten. Je gesprekspartner kan de tablet (net als jij) simpel en snel draaien in elke gewenste positie. De houders zijn zowel horizontaal en verticaal als diagonaal draaibaar.