Adviesportaal
Image default
Woningen

Verhuizen doe je met deze tips

1 Geef kamers een naam of nummer

 

De meest waardevolle tip, geef elke kamer in je huis een naam of nummer. Wanneer alle verhuisdozen zijn ingepakt noteer je de naam of het nummer dat je aan de kamer hebt toegekend op de doos. Zo zet je na het overbrengen de dozen direct in de juiste kamer. Dit scheelt veel uitzoekwerk en bespaart je veel tijd. Maak gebruik van je juiste verhuisdozen. Belangrijk is dat er een ruimte op de doos beschikbaar is om notities op te maken. Plak hierop een sticker met de benodigde informatie omtrent de inhoud van doos.

 

2 maak dozen niet te zwaar

 

Voorkom onnodige rugklachten of andere blessures. Wanneer een doos zwaarder is 15 kilo wordt dit een te zware belasting voor je rug, dut werk voor jou als voor de verhuizers niet prettig. Wel is het belangrijk dat de verhuisdozen de capaciteit hebben om meer kilo’s te kunnen dragen.Goede verhuisdozen hebben een laadcapaciteit van 50 tot 100 kilo en een stapelwaarde tot wel 200 kilo. Bestel hier je verhuisdozen tijdig zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

3 Kies het juiste type 

 

Verhuisdozen zijn er in verschillende maten, geschikt voor verschillende verhuizingen. Heb je veel Boeken? Hiervoor maak je gebruik van speciale boekendozen, deze zijn kleiner waardoor je verhuisdoos niet te zwaar wordt. Voor kleding raden wij speciale garderobedozen aan, hier hang je kleding in op zodat je kleding niet zal kreuken of beschadigen.

 

https://verhuisdozen.store/