Adviesportaal
Image default
Woningen

Leuke muurcirkels voor thuis: Voor echte dierenliefhebbers!

Vind je het leuk om je interieur een boost te geven? In dat geval is het leuk om voor muurcirkels van dieren te gaan. Daarmee geef je de muren in je ruimte hernieuwde aantrekkingskracht. Zeker dierenliefhebbers worden daar hartstikke gelukkig van. Maar misschien heb je geen inspiratie en weet je niet precies welke dierenafbeeldingen je aan de muur kunt hangen. In dit artikel geven we je advies.

Muurcirkels van je huisdier

Je bent natuurlijk dol op je huisdier. Huisdieren hebben een positief effect op je gezondheid. Je beweegt namelijk meer met een huisdier. Ook schijnen dieren in huis goed voor de ontwikkeling van kinderen te zijn. Je bouwt natuurlijk ook een emotionele band met je huisdier op. Om die reden is het ook leuk om een muurcirkel van je hond of kat te laten maken. Dan kun je dagelijks nog meer van hem of haar genieten! Je kunt een muurcirkel van een nog levend huisdier maken, maar misschien is je kat of hond recentelijk overleden. Dan ga je een moeilijke periode door en dan kan een mooie muurcirkel van je overleden huisdier bijdragen aan het rouwproces.

Muurcirkel van je favoriete dier

Je persoonlijkheid zegt veel over de dieren je hartstikke leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld een onafhankelijk type? Dan zal je meer affiniteit met een kat hebben. Vind je het belangrijk om alles in het leven te relativeren? Ben je dagelijks grapjes aan het maken en heb je een vrolijke kijk op het leven? Dan past een hamster of ander knaagdier waarschijnlijk bij jou. Knaagdieren worden namelijk gezien als hilarische beestjes. Ben je niet bang aangelegd en houd jij wel van een uitdaging? Dan past een muurcirkel van een slang of vogelspin ongetwijfeld bij jou. Dit zijn slechts voorbeelden, maar uiteraard zijn er nog veel meer dieren die bij je persoonlijkheid passen.

Gemakkelijk zelf je muurcirkel ontwerpen

Je kunt in de eerste plaats standaard muurcirkels van dieren kopen, maar het is natuurlijk leuker om zelf een mooi kunstwerk te maken. Dan weet je namelijk zeker dat de muurcirkel bij het interieur van je woning past. Kies eerst je favoriete formaat uit. De afmetingen worden aangegeven op de website en je vindt daar ook direct de prijs. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende materialen. Denk aan forex, aluminium en plexiglas. Als laatste kun je nog kiezen uit verschillende stijlen. Wil je een muurcirkel van een specifiek dier? Ga dan voor 1 cirkel. Wil je een muur echter van meerdere mooie dieren voorzien? Dan kun je ook voor meerdere cirkels gaan.