Adviesportaal
Image default
Vervoer en transport

Specialisten ter onderhoud aan het Nederlandse spoornetwerk

Het is hoogst noodzakelijk en zal dagelijks onderhouden en inspecteert moeten blijven worden. De kilometers lange spoorwegen zullen naast zijn lange levensduur te maken krijgen met weersomstandigheden en oneffenheden. Reizigers genieten iedere dag van het openbaar vervoer en om deze service te kunnen blijven bieden kent spooronderhoud een hoge prioriteit. De allround specialisten worden ingezet met spoorhoogwerkers om de werkzaamheden zo makkelijk mogelijk op te kunnen pakken. Dit is uiterst precisie werk wat een tijdrovend proces is. Maar dit is allemaal nodig om het treinverkeer door te kunnen laten gaan.

Waarom spoorwerkzaamheden worden uitbesteed?
Versleten rijdraad, een nieuw spoor of nieuwe GP portalen, het is allemaal van belang en zal goed onderhouden moeten blijven worden. Er is een totaal dienstpakket die door professionals wordt aangeboden. Denk hierbij aan storingsdienst, onderhoud en meerdere werkzaamheden op en rondom het spoor. Met een uitgebreid klantenbestand is dit allemaal mogelijk. Hierbij wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde hoogwerkers en machinisten. Elke dag wordt er gestreefd naar een nog beter aanbod van diensten en hoogwaardige service. Soms wil dit betekenen dat bepaald treinverkeer een omleiding krijgt of in het ergste geval stil komt te staan. Hierbij wordt altijd gelijk gekeken naar de snelste en nauwkeurigste oplossing. Het is daarom uiterst belangrijk om het treinverkeer zo min mogelijk te lasten te vallen en de reizigers gerust te stellen.

Vervanging van onderdelen op bepaalde hoogtes
De bovenleidingmasten zijn niet gemakkelijk te bereiken. Daarom worden hoogwerkers ingezet om spoedonderhoud te verrichten aan verouderd rijdraad en de vervang van GP portalen. Naast spoormateriaal zult u ook professionals nodig hebben. Met GP portalen vervangen zult u spoormachines inclusief verreikers inhuren. Deze uiterst precieze werkzaamheden op hoogtes laat u over aan de vakmensen. Een bovenleiding staat onder een hoge spanning en wanneer schade of gebreken ontstaan is het van groot belang dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ook onnodige schade wordt regelmatig aangetroffen aan de bovenleidingen bijvoorbeeld door vandalisme. Voor dit soort spoedklussen wordt altijd snelle en professionele service aangeboden.

Een allround specialist zal u ontzorgen als het gaat om spoedonderhoud aan het spoor
Er is een 24/7 lijn waar u dagelijks terecht kunt omtrent vragen over zowel materialen, machines en onderhoud advies op en rondom het spoor. Zowel lange als korte termijn projecten worden verzorgd door opgeleide specialisten. Met de nodige diploma’s en certificaten op zak weten zei u alles te vertellen omtrent het veilig en precisie werkzaamheden. Wilt u weten waar u terecht kunt om deze werkzaamheden uit handen te nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met erkende spooronderhoud specialisten voor zowel de metro, tram als trein.