Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Wat is de KLIC kaart?

Krijg jij tijdens jouw werkzaamheden te maken met een KLIC kaart? Dan is het zeer verstandig om te kiezen voor de diensten van Mister KLIC. Deze onderneming namelijk, staat bekend als een specialist op het gebied van de KLIC kaart en KLIC meldingen. Mister KLIC verzamelt namelijk KLIC meldingen op een centrale locatie, die je altijd gewoon via internet kunt bereiken.  Medewerkers hebben op die manier zo altijd toegang tot de informatie over de melding. Ook kun je zo meteen zien tot wanneer een bepaalde KLIC melding precies geldig is.  

 

Logisch dat veel mensen gebruik maken van de diensten van Mister KLIC 

Waarom mensen die te maken krijgen met een KLIC kaart en KLIC meldingen steeds vaker een beroep doen op de diensten van Mister KLIC? Dit is omdat de aanbieder de KLIC meldingen op een interactieve kaart presenteert. Met die kaart voldoe je aan de eisen zoals die gesteld zijn om een melding ook daadwerkelijk op de graaflocatie beschikbaar te mogen hebben. Op de interactieve kaart kun je gemakkelijk op de objecten in de melding klikken. Doe je dat, dan kun je gedetailleerde informatie over de melding verkrijgen. 

 

Ook integratie in de bekende GIS-programma’s is prima mogelijk 

Nog een voordeel van zaken doen met Mister KLIC is wel dat je de meldingen in tal van verschillende formaten kunt exporteren. Zo kun je kiezen voor PFD-formaat, kun je gebruikmaken van DXF’s en DWG’s en als je gebruikmaakt van bijvoorbeeld Geopackages kun je de melding die je hebt gemakkelijk openen in een GIS-programma. Een ander voordeel van Mister KLIC is dat de meldingen altijd te integreren zijn in externe applicaties.  De meldingen worden beschikbaar gesteld via webstandaarden WFS en WMS. Dat maakt dat de meldingen altijd eenvoudig te integreren zijn in de eigen webapplicatie. Ook integratie in de bekende GIS-programma’s is natuurlijk prima mogelijk.  

 

Innovatieve koppeling met GeoStruct 

Mister KLIC beschikt over een innovatieve koppeling met de softwarepakketten van GeoStruct. Dat maakt weer dat elke melding goed te combineren is met de eigen netwerk data in IMS en Geoworks.  Nog iets; De webapplicatie van Mister KLIC zijn geoptimaliseerd voor apparaten met diverse schermgroottes. Dat betekent dat ze prima werken op smartphones, computers en tablets.