Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Tuinmeubelen maken met pallets

Pallets gebruiken voor het maken van tuinmeubelen? Misschien klinkt dat te mooi om waar te zijn maar het is zeker mogelijk. Pallets zijn doorgaans erg sterk en daardoor uitermate geschikt voor het gebruik in meubels voor binnen of buitens huis. Ben je benieuwd wat je allemaal met pallets kan en hoe makkelijk het is om je eigen loungeset te maken? Lees dan snel verder! 

Pallets gebruiken 

Pallets zijn duurzaam, stevig en sterk. Ze worden voor alles en nog wat gebruikt en zijn daardoor heel breed inzetbaar. Pallets zijn dus ook perfect om te gebruiken voor het maken van je lounge of tuinmeubels. Je kan de pallets in verschillende soorten maten aanschaffen en daardoor zijn er veel mogelijkheden in de soort tuinmeubels die je kan maken. Daarnaast is het erg makkelijk om zelf in elkaar te zetten. 

Lounge en tuinmeubelen zelf maken 

Met de pallets maak je eenvoudig je eigen lounge en tuinmeubelen. Het enige wat je nodig hebt voor je meubels zijn: Kussens, pallets, gereedschap en eventueel een beetje verf. Gebruik pallets van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat ze stevig genoeg zijn en zo lang mogelijk meegaan. Het gereedschap wat je nodig hebt bestaat uit: een hamer, een zaag, spijkers en eventueel een beitel. De pallets zijn eenvoudig aan elkaar vast te maken met de spijkers en met de zaag kun je eventueel zijleuningen uitzagen en daarna deze bevestigen aan de tuinmeubels. Voor de kussens raad ik je aan om naar de action te gaan en daar enkele dikke zit kussens en steunkussens aan te schaffen. Voor verf kun je het beste naar je lokale bouwmarkt gaan. Zij hebben hier veel keuze in verschillende soorten kleuren en uitstraling van de verf. 

Kant en klare loungeset van pallets kopen? 

Geen tijd om zelf een loungeset in elkaar te zetten? Of ben je bang dat je niet handig genoeg bent om een eigen pallet loungeset in elkaar te zetten? Geen probleem. De loungesets zijn ook kant en klaar beschikbaar voor een lage prijs. Het enige wat jij nog moet regelen is de kussens en voila klaar is je hoekbank. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-loungesets/