Adviesportaal
Image default
Sport

Een trainingspak van jouw favoriete club kopen

Ben je groot fan van een bepaalde club? Support je bijvoorbeeld de club bij jou in de buurt? Of ben je een fervente liefhebber van het prachtige samenspel van Liverpool of Barcelona? Juist doordat er zoveel clubs op de wereld bestaan, heeft iedereen wel één of meerdere favoriete clubs. Ben jij toevallig op dit moment op zoek naar een trainingspak van jouw favoriete club? Dan is de kans aanwezig dat je al snel bij een Nike Tech Fleece trainingspak uitkomt. Binnen deze serie heeft Nike namelijk meerdere trainingspakken van meerdere (grote) clubs uitgebracht.

Barcelona & Liverpool

Ben je fan van deze Spaanse- en/of Engelse club? Dan kom je wel aan jouw trekken in het aanbod van Nike. Nike is namelijk de officiële kledingsponsor van deze merken en brengt dan ook jaarlijks trainingspakken uit. Deze trainingspakken bestaan soms uit een jack met een broek, maar soms ook uit een prachtige sweater met een broek. Het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Wil je nou liever niet de hoofdprijs voor dergelijke trainingspakken betalen? Dan kun je ook – na afloop van het seizoen – het trainingspak van het voorgaande jaar bestellen. Daarmee weet je direct het nodige geld te besparen. Ondertussen loop je wél in een trainingspak van jouw favoriete club.

Nationale teams

Ben je helemaal gek van Portugal, van Frankrijk of van Kroatië? In die gevallen ben je ook aan het juiste adres bij Nike. Dit kledingmerk brengt niet alleen kleding van clubteams uit, maar ook van nationale teams. Zo vind je onder meer prachtige trainingspakken van bovengenoemde landen terug in het aanbod van Voetbalshop.nl. Ook deze trainingspakken hebben weer een fraaie en kenmerkende uitstraling.

Mocht je nou graag een pak van Nederland hebben, ben je daarvoor óók bij Nike aan het juiste adres. De trainingspakken van Nederland zijn op dit moment in het zwart met oranje uitgevoerd. Het leuke hieraan is dat de uitstraling bij het volgende trainingspak weer volledig anders kan zijn. Eigenlijk kun je dus elk jaar wel weer een nieuw Nike Tech Fleece pak kopen.