Adviesportaal
Image default
Marketing

Meer resultaat met je website? Handige tips en advies!

Het is tijd om nog eens kritisch naar je website te kijken! Slaag je er momenteel al in om hier het maximale uit te halen? Wat kun je nog doen om betere resultaten neer te zetten en bijvoorbeeld meer online leads te genereren? Er zijn verschillende manieren om een website te verbeteren. Zelfs wanneer je zelf volledig tevreden bent over de website of webshop! In dit artikel vind je verschillende tips, die je op weg helpen.

#1: verbeter de vindbaarheid van je website

Een van de manieren om meer resultaat te boeken met je website, is het vergroten van het aantal bezoekers. Dit doe je onder meer door in te zetten op de vindbaarheid van je website. De vindbaarheid van je website kun je op twee manieren verbeteren, namelijk; door advertentieruimte in de zoekmachine te kopen en door te investeren in betere organisch verkregen posities. Dat laatste doe je bijvoorbeeld door voortdurend content aan je website toe te voegen.

#2: verbeter de conversieratio van je webshop

Je wilt van het verhoogde aantal bezoekers uiteraard zoveel mogelijk nieuwe klanten werven! Dit doe je door je conversie ratio te optimaliseren. Heb je voor iedere pagina van je website een duidelijke CTA bepaald? Zijn de CTA buttons op de juiste plek op je pagina verwerkt? Enzovoorts. De conversie ratio verbeteren betekent vaak ook het analyseren van bezoekersstromen. Hoe gedraagt de gemi

#3: schakel hulp in voor advies

Het kan best lastig zijn om je conversie ratio voortdurend te blijven optimaliseren. Schakel een professionele partij in, om je hierbij te laten helpen. Dergelijke partijen analyseren je website, geven advies en helpen met de uiteindelijke implementatie van dit advies op je website. Het voorkomt onder meer dat je veel geld uitgeeft aan bijvoorbeeld advertenties in de zoekmachine. Lees op MarcoBouman.com wat de mogelijkheden zijn voor het inschakelen van een conversie optimalisatie specialist.