Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor een opleiding tot life coach en inspireer anderen

Wil jij mensen op een goede manier begeleiden, trainen en coachen, zodat zij de regie over hun eigen leven weer in eigen handen nemen? Laat hen dan groeien door een opleiding tot life coach te volgen bij Schott & Company. Deze opleiding bestaat uit diverse modules die jou opleiden tot verschillende beroepsmogelijkheden. Het docententeam bestaat uit ervaren coaches en trainers. Denk bijvoorbeeld aan psychologen en (top)sportbegeleiders, maar ook mensen met kennis van zaken vanuit hun eigen levenservaring. Door de opleiding tot life coach te volgen, leer jij jouw cliënten bijvoorbeeld de optimale balans te vinden tussen werk- en privéleven, bepaalde doelen te behalen of om te gaan met stress. Lees snel verder en ontdek of deze opleiding bij jou past.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding tot life coach is geen jarenlange opleiding. De inhoud van de opleiding bestaat namelijk uit drie modules verdeeld over zes lesdagen. Deze lesdagen bestaan uit twee dagdelen. De lessen zijn erg interactief, waarbij de ochtenden doorgaans in het kader van theorie staan en de middagen worden praktisch ingevuld. Daarnaast zijn er nog diverse intervisie momenten onder begeleiding van het professionele docententeam. Buiten de 108 opleidingsuren, ga je nog zes tot acht uur per thuis aan de slag. Met het uitgebreide cursusmateriaal doe je veel theoretische kennis op en ontdek je de beste methodes om jouw toekomstige cliënten optimaal te helpen. Elke module sluit je af met een examenopdracht. Behaal je voor alle modules een voldoende? Dan ontvang je het diploma ‘Life Coach’, welke geaccrediteerd wordt door NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoach) en de EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Dat betekent dat jouw diploma geldig is in Nederland en de andere landen binnen de Europese Unie.

Inschrijven doe je via de website

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een opleiding tot life coach? Dan kun je je eenvoudig inschrijven via de website van Schott & Company. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Lees dan de benodigde informatie op de website of neem contact op met de medewerkers van Schott & Company.