C-Bèta: unieke werkplekken in Hoofddorp

Wilt u een evenement organiseren? Of bent u op zoek naar creative werkplekken? Wij bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. U ons op een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Bij ons staat circulaire economie centraal voor de ruimtes die wij aanbieden.

Op zoek naar unieke evenementenlocaties in Amsterdam?

Wij bieden voor iedereen een geschikte oplossing. Wist u dat onze locatie is omringt door een grote tuin? Hier kunnen verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Wij zien ons als meest duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam. Wij denken graag met u mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden. bent u nieuwsgierig geworden? En wilt u hier meer over weten? Wij leggen graag alles aan u uit.

Circulair en duurzame evenementenruimtes hurern

Onze circulaire filosofie zorgt ervoor dat wij voor duurzame materialen hebben gebruikt voor onze ruimtes. C-Bèta is met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam. Uiteraard zijn wij daar supertrots op! C-Bèta ontvangt graag mensen die graag geïnspireerd willen worden. Onze ruimtes prikkelen het creatieve brein. Hierdoor komen er frisse ideeën. Heeft u wensen over de catering? Ook hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor. Wij hebben de mooiste evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam.

De mooiste evenementenlocatie in Amsterdam

Men heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Hier zorgen wij voor. Dit is goed om het creatieve brein te stimuleren. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving is niet goed en zorgt niet voor frisse ideeën. Dit kunt u doorbreken door te werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. 

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

https://c-beta.nl/