Parketvloer in Antwerpen: gaat lang mee door de beste kwaliteit

U wilt natuurlijk een parketvloer in Antwerpen die lang mee gaat. Zo krijgt u waar voor uw geld. Idealiter moeten houten meubelen en vloeren lang meegaan. Immers, een nieuwe parketvloer of bamboe vloer van bijvoorbeeld een vloerspecialist in Antwerpen kopen is een investering. Wanneer u een parketvloer of bamboe vloer koopt bij een specialist bent u altijd zeker van kwaliteit. Mits het goed onderhouden wordt, gaat parket een leven lang mee. Tevens haalt u met een parketvloer of bamboe vloer een stijlvol product in huis, een echte meerwaarde voor uw living of slaapkamer. Dat geldt overigens ook als u kasten, zoals dressings en wandkasten, op maat wilt laten maken. U kiest daarbij in welke stijl u de kasten zou willen hebben.

 

Bamboe vloer als alternatief op parketvloer Antwerpen

Voor degenen die eigenlijk een nieuwe parketvloer in Antwerpen in huis willen halen, maar geen parket in een standaard houtsoort willen, is een bamboe vloer een geschikt alternatief. De bamboe vloer is al te vinden bij parketvloer leveranciers in bijvoorbeeld Antwerpen, maar is bij veel mensen nog onbekend. Een bamboe vloer brengt echter vele voordelen met zich mee. Zo is het beter bestand tegen vocht en temperatuurverschillen en is het bovendien een ecologisch verantwoord product. Bamboe groeit namelijk tientallen keren vlugger dan andere houtsoorten en groeit steeds op dezelfde plaats terug. Terwijl bamboe eerst in slechts 2 kleuren beschikbaar was, is het tegenwoordig een tal van gekleurde varianten beschikbaar. Het is daarom zeker aan te raden eens het assortiment aan bamboe vloeren te bekijken bij uw bezoek aan een vloerspecialist. Houd bij het kiezen van een parketvloer of bamboe vloer ook steeds rekening met eventuele wandkasten en dressings op maat die u in huis heeft of gaat aanschaffen.

 

Haal de natuur in huis met parketvloer, bamboe vloer en houten kasten Antwerpen

Met houten vloeren en meubelen haalt u de natuur in huis. Tegenwoordig is het aanbod aan houten meubelen en vloeren enorm uitgebreid. Een parketvloer in Antwerpen is er in diverse houtsoorten en kleuren en dat geldt ook voor bamboe vloeren. Wist u overigens dat houten kasten tegenwoordig op maat gemaakt kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan dressings en wandkasten op maat. Voor zowel een parketvloer en een bamboe vloer als wandkasten en dressings op maat kunt u een interieurspecialist in bijvoorbeeld Antwerpen benaderen. Zij kunnen u aan de vloer of de kast van uw dromen helpen. Geef zeker aan wat uw wensen en eisen zijn!

http://www.interwood.be/