Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

KEUCO badkameraccessoires met passie

Zinvol en met gevoel – de passie voor de badkameraccessoires is vergroeid met de genen van KEUCO. Kenbaar maken doen zij dit met het ontwerpen, produceren en, in enorm veel badkamers en toiletten, etaleren van hun producten. KEUCO badkameraccessoires stralen elegantie en luxe uit en wekken daarmee emoties op een intieme plek van welzijn combineert met esthetiek, ergonomie en functionaliteit. Een doordachte uitvoering van producten waar het denken vanuit de klant en het productgebruik aan ten grondslag ligt, het gevoel ontstaat door de vormen van het ontwerp en de unieke vormgeving van de producten van KEUCO.

Producten voor een complete badkamer

In geen enkel ander gebied is deze fascinatie zo spannend en zo uitdagend als in de badkamer. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1953 een familiebedrijf en zet in op een duurzame ontwikkeling, niet alleen in materialen maar ook op het gebied van het milieu. Van de marktleider voor hoogwaardige badkameraccessoires met producten als een toiletrolhouder tot handdoekstang en van toiletborstel tot zeephouder is Keuco getransformeerd naar het merk voor badkamers met een grote waaier aan producten, van wastafelmeubels, wastafelkranen met bijpassende accessoires en spiegelkasten. De focus hierbij lag al vroeg op het idee van het aanbieden van interieur design concepten waarmee badkamers volledig kunnen worden uitgerust en niet enkel te bouwen op het ontwerpen en produceren van toilet- of badkameraccessoires.

Made in Germany

Een kritische succesfactor die eigenlijk in ieder bedrijf een constante blijkt te zijn is de nadruk te blijven leggen op een moderne, milieuvriendelijke productie en technische productinnovatie. Voeg daar een uiterst hoog niveau van kwaliteit aan toe alsmede sterk design georiënteerde ontwerpen die soms tot het uiterste gaan van de mogelijkheden van de productie installaties en het snijvlak van de technologie. maar tijdloos design en een duurzaam kwaliteitsproduct zijn slechts enkele aspecten van onze filosofie van duurzaamheid. Deze omvatten als een verantwoordelijke corporate management onder andere een milieuvriendelijke en zuinige productie. Bijvoorbeeld ten aanzien van de waterbehandeling in de fabriek bij het verzinken van de producten. KEUCO badkameraccessoires vertegenwoordigen ook het label “Made in Germany”.

http://www.sani-bouw.nl/badkameraccessoires/keuco