Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Elektrische Vliegenvanger: werkt dat beter dan andere vliegenvangers?

Elektrische muggenvangers worden veelal gebruikt in grotere ruimten. Je ziet ze zelden in de horeca en juist veel meer in grotere werkplekken zoals garages, opslagruimtes, in hokken en ook veelal buiten. Elektrische vliegenvangers werken met een hoogspanning. De hoogspanning zorgt ervoor dat de vliegen direct na aanraking geëlektrocuteerd worden. Dit klinkt best wel heftig maar in werkelijkheid is dit een hele effectieve methode. De muggen, vliegen, wespen en andere vliegende insecten lijden niet en worden dus direct uitgeschakeld.

 

Veelal is de hoogspanning in een vliegenvanger ingebouwd. De vliegen worden vaak door lokstof, aanzuiging of UV licht aangetrokken. Vaak zie je deze facetten in combinatie. Deze aspecten samen zijn natuurlijk een hele goede en effectieve manier om vliegen zowel te vangen als elimineren.

Wat is het verschil tussen een Elektrische vliegenvanger en een vliegenvanger met kleefplaat?

Het significatie verschilt zit hem in de omgeving waar je de vliegenvanger gaat plaatsen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een vliegenvanger voor achter een vitrine met eten, dan kies je niet voor een elektrische muggenvanger maar juist voor een onopvallende zoals een vliegenvanger met kleefplaat. Zo’n vliegenvanger maakt geen geluid, geeft geen geurtjes af en laat tevens ook geen restjes achter. Voor horeca gelegenheden zoals restaurant keuken, rollende keuken, barbecues, terrassen, lunchcafés en noem maar op, wordt een vliegenvanger zonder elektriciteit aangeraden. Indien je een vliegenvanger zoekt voor grote werkruimten, in de tuin of een garage dan kies je net zo goed voor een elektrische muggenvanger.

 

Is een Elektrische vliegenvanger handig voor in huis?

Ja, een elektrische vliegenvanger kunt u gewoon in huis plaatsen. Vaak kun je de vliegenvangers neerzetten alsook ophangen. Het is niet aan te raden om een elektrische vliegenvanger op de slaapkamer te plaatsen. Dit i.v.m. Het geluid en eventuele luchtjes die vrij kunnen komen. Bent u echt opzoek naar een muggenvanger voor op de slaapkamer kies er dan een met UV licht en kleefplaat.

Klik hier voor Vliegenvangers Aanbiedingen

 

http://www.antivliegenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Het mooiste tuinhuisje van de buurt

Breng jouw trapontwerp in praktijk!

Het schoonhouden van je nieuwe badkamer