Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Breng jouw trapontwerp in praktijk!

Ga jij binnenkort een nieuwe trap installeren in huis? Als je al een heel idee hierover hebt en het ontwerp al haast klaar hebt liggen, ben je bij Lamiwood helemaal aan het juiste adres om dit ontwerp in praktijk te laten brengen. In een paar eenvoudige stappen leggen wij je uit aan welke eisen de trap moet voldoen om hem door ons te laten realiseren!

Allereerst is het voor ons belangrijk om te weten in welke stijl je de trap wil realiseren. Denk na over het type hout, de kleur en vorm van de trap. Zo bestaan er verschillende traptypes, die voor specifieke ruimtes geschikt zijn. Wanneer je een klein huis hebt, raden wij bijvoorbeeld aan om een wenteltrap of molenaarstrap te installeren, zodat je de ruimte optimaal kan benutten.

Na de keuze voor het traptype is het van belang om de afmetingen van de trap aan te geven. Meet allereerst de ruimte op van vloer tot vloer voor de trapleuning en vervolgens het trapgat. Wees je er wel van bewust dat de ruimte tussen de begane grond en eerste verdieping kan verschillen van de ruimte die nodig zou zijn voor het installeren van de Zoldertrap.

Ken je de afmetingen van de trap en weet je de stijl waarin je wil gaan ontwerpen? Breng je ideeën dan in praktijk door de trap digitaal te ontwerpen als een échte vakman! Zorg ervoor dat je nauwkeurig en precies werkt, zodat wij straks moeiteloos de trap kunnen realiseren.

Na het opsturen van het ontwerp zit het er voor jou nog niet op, want het installeren van de trap is nog aan jou. Reken hier ten minste één dag voor, want het monteren kan best wat tijd in beslag nemen. Zet er in ieder geval een lekker muziekje bij aan en ga aan de slag met jouw ideale trap!

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

De belangrijkste vijverbenodigdheden

Wat is de beste slotenmaker in Almere?

Welke makelaar past bij u?