Deskundig advies bij het kopen van uw Johnny Loco bakfiets

Overweegt u om een fietskar, bagagekar, hondenkar of bakfiets aan te schaffen? Ga dan langs bij een echte specialist met een breed assortiment. Kies bijvoorbeeld voor het klassieke uiterlijk van de Johnny Loco bakfiets. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd de fietskar, bakfiets, hondenkar of bagagekar die bij u past!

Alle accessoires voor uw Johnny Loco bakfiets of bagagekar vindt u bij een specialist

Als u een bakfiets of fietskar heeft, is het handig om diverse accessoires in huis te hebben. Denk hierbij aan een afdekzeil voor uw bakfiets of een regenkap voor uw hondenkar. Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets en speciale wielbeschermers voor uw bagagekar. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.

Bij een specialist kunt u terecht voor de perfecte hondenkar of Johnny Loco bakfiets

U fietst regelmatig, maar u wilt ook eens uw hond meenemen als u op de fiets gaat. Dan is een speciale hondenkar dé oplossing. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.