Laat een professionele oogmeting uitvoeren door dit optiek in Eindhoven

Voelt u ook een nare hoofdpijn als u achter de computer gaat zitten? Of als u dingen moet lezen of schrijven? Dan is het verstandig om eens langs te gaan bij de specialist om uw ogen aan te meten. Wellicht is de stand van een van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers een van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Ontvang een persoonlijk advies voor contactlenzen bij optiek in Eindhoven

Heeft u een bril en denkt u eraan om lenzen te nemen? Dan is het verstandig om te bepalen welke lenzen u nodig heeft. Harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen of nachtlenzen. Zodra u veel te vinden bent in de sportschool zijn nachtlenzen bij uitstek geschikt aangezien u hierdoor geen geïrriteerde ogen heeft. Door zuurstof doorlatend materiaal blijven uw ogen met harde lenzen fit. En het reinigen van lenzen is verleden tijd door het gebruik van daglenzen. Maar wat voor soort lenzen zijn voor uw ogen en levensstijl het beste? Dit advies ontvangt u van de opticiens van Optiek Verhoeven in Eindhoven. Ervaart u binnenkort het comfort van lenzen in de vorm van harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen of nachtlenzen?

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Als kinderen beginnen met lezen kunnen er problemen ontstaan. Haalt uw kind ook regels door elkaar of slaat hij of zij regelmatig letters over tijdens het lezen? In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor zorgen de gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen voor een optimale ondersteuning en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd.