Adviesportaal
Image default
Marketing

Een toppositie in Google kan cruciaal zijn

Google verwerkt jaarlijks ongeveer 1,2 triljoen opdrachten.  Dit komt als je het uitrekent neer op 40.000 zoekopdrachten per seconde. Het is daarnaast wetenschappelijk vastgesteld dat bijna 98% niet verder zoekt dan de eerste pagina op google. Daarom is een toppositie google enorm belangrijk voor internetbedrijven. Als je op de eerste pagina van Google staat genereer je namelijk meer klanten en tevens leads naar jou website toe.  Een groter bezoekersaantal zorgt automatisch voor meer leads en dit zorgt weer voor een toename van het aantal klanten en uiteindelijk een hogere omzet.

Een hogere positie in Google is voor jou niet ver weg meer met de service van E-conomy. De online vindbaarheid van je bedrijf zal aanzienlijk toenemen en je zult meer relevante klanten krijgen op jou website door middel van organische zoekwoorden.

Er zijn twee manieren om een toppositie te kunnen verkrijgen in Google, de eerste manier is de betaalde manier (Google AdWords) en de tweede manier is de gratis manier door middel van organische zoekwoorden. Om een toppositie te verkrijgen op basis van organische zoekwoorden is het enorm belangrijk dat een website geoptimaliseerd is en dan met name de : website inhoud, populariteit van de website  krijg je veel links) en tenslotte de indexeerbaarheid van de site (is jou website gemakkelijk te indexeren).

De tweede manier is de betaalde manier, ofwel Google AdWords campagnes. Je kunt op verschillende manieren afrekenen met Google, kosten per klik of bijvoorbeeld kosten per deal die er wordt afgesloten of aankoop die er verricht wordt. De betaalde advertenties zijn heel erg duidelijk in Google te herkennen doordat zij door middel van een gele kleur worden aangeduid, deze betaalde advertenties staan altijd bovenaan in Google of aan de rechterkant van de zoekmachine. Veel mensen denken dat dit de beste bedrijven zijn, dit is zeker een misverstand omdat dit niks te maken heeft met de kwaliteit van een bedrijf.

http://www.economy.nl/