Adviesportaal
Image default
Marketing

Begeleid bezoekers naar de bestemmingspagina.

Linkbuilding beschrijft de opzettelijke toename van het aantal en de kwaliteit van backlinks, d. h. Links die naar een website verwijzen. Linkbuilding behoort tot het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Linkbuilding omvat z. Bijvoorbeeld linkuitwisseling of linkbaiting.

doelen

Met de Linkaufbau worden twee doelen ogenschijnlijk nagestreefd:

Stuur positieve signalen naar zoekmachines om de plaatsing op specifieke zoektermen (trefwoorden) op pagina’s met zoekresultaten voor zoekmachines te verbeteren. Hiertoe moet de linkpopulariteit of de PageRank van de website worden verhoogd en moet de website relevanter worden gemaakt door een geschikte linktekst voor de zoekterm te selecteren. Meer informatie

Begeleid bezoekers naar de bestemmingspagina.

operatie

Terwijl de onpage- of onsite-optimalisatie van een website dient voor de optimalisatie van de structuren en inhoud, wordt de nadruk bij het bouwen van links gelegd op de omgeving van de respectieve website (off-page optimalisatie).

Linkconstructie verwijst naar de gerichte generatie van de backlinks die verwijzen naar de eigen website. Terwijl in het verleden het aantal en de sterkte van backlinks cruciaal was voor succesvolle linkbuilding, wordt tegenwoordig de meest natuurlijke linkgroei mogelijk gesimuleerd. Bij organische linkbuilding neemt het aantal backlinks en de bijbehorende domeinpopulariteit van een webpagina op natuurlijke wijze toe. De groei van de eigen link kan worden beïnvloed door maatregelen zoals inhoud van hoge kwaliteit (inhoud), onderwerprelevante en regelmatig bijgewerkte informatie en PR-maatregelen.

https://duitsewebsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Ondernemingsplan laten schrijven

Inspelen op social media trends

Wat is online marketing?