Adviesportaal
Image default
Marketing

Artikel Marketing en social media

Bedrijven kunnen er niet meer omheen: Consumenten twitteren, facebooken en pinnen er lustig op los. Waar het vroeger zin had te adverteren op televisie of in (lokale) kranten, is de consument nu vooral actief op social media en artikelwebsites. Om als bedrijf de consument te kunnen bereiken blijft er dan ook nog één optie over: meedoen in de wereld van social media. Maar hoe en waar te beginnen?

Er zijn tal van verschillende manieren waarbij je jouw website en jouw idee aan de rest van de wereld kan laten zien. Natuurlijk wil je jouw artikel of bericht het meest bekeken hebben en dat ze jouw website een hogere rang geven in de internet wereld. Waarschijnlijk ben je op zoek naar de makkelijkste en veiligste manier. Dan is artikel marketing en social media marketing zeker wat voor jou! Maar wat is artikel marketing nou eigenlijk?

Wat is artikel marketing?

Het antwoord zit voor een gedeelte al in de naam zelf verstopt, het is namelijk marketing dat via het net verspreid en gepubliceerd word.

Bij deze vorm van marketing gaat het erom dat je de artikelen die jij een hogere rang wilt geven, op zoveel mogelijk websites op het net verspreid. Het is de bedoeling dat deze artikels linken naar je eigen website. Dit kan op verschillende manieren, je kunt dit laten blijken door slechts een aantal woorden ‘’klikbaar’’ te maken naar je website, maar je kunt ook de link van jouw website onder elk artikel plaatsen.

Zipzoo is een effectieve artikel marketing tool

Artikel Marketing is nog steeds een goede manier om meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf te creeeren. Met artikelen schrijven kan je immers zelf te bepalen welke informatie er over jouw bedrijf op het internet wordt verspreid.

Bij Zipzoo vindt je meer dan 400 websites waar je deze artikelen kan plaatsen met enkele muisklikken. Meer weten? Kijk op onze website.