Adviesportaal
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Uw ondernemingsplan laten maken kan door ons kantoor

Heeft u een deskundig ondernemingsplan nodig en op korte termijn? Wij maken deze voor u op maat. Is het de bank of investeerder bij wie u een aanvraag heeft ingediend? Wij zorgen ervoor dat u een professioneel business plan ontvangt welke u kunt indienen bij uw huisbank of bedrijfsmakelaar.
    
De meest relevante analyses en cijfers zijn in onze ondernemingsplannen verwerkt en doorgerekend. Bent u nog niet zeker van enkele zaken dan is er nog niets aan de hand, wij ondersteunen namelijk al onze cliënten tijdens het gehele proces tot aan de uiteindelijke financiering.

Op onze site kunt u de inhoud van onze plannen zien met de bijbehorende aantrekkelijke tarieven. U mag bovendien in termijnen betalen. Wij zijn helder met onze tarieven, herschrijvingen zijn bijvoorbeeld kosteloos.

Op het internet zijn er veel aanbieders van ondernemingsplannen, echter wat ons juist speciaal maakt is onze begeleiding gedurende het gehele financieringstraject. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste, we bieden waar voor uw geld. Een ondernemingsplan in uw bezit als plannen geen doorgang vinden, daar heeft niemand wat aan.

Ondersteuning tijdens het proces

Er zijn in Nederland genoeg financieringsmogelijkheden. De meesten denken meteen aan de bank, maar heeft u ook gedacht aan Business Angels, brouwers, groothandels, krediet-unies en regionale subsidiesinstellingen om slechts enkelen te noemen. Wij weten onze weg hierin en laten u graag hiervan profiteren.

Met onze ervaring kunnen we u tevens helpen met onderhandelingen bij de investeerder of makelaar. Daarnaast bezitten wij een netwerk in borgstellers voor de financiering.

Voor wat betreft makelaars en gemeenten; over het algemeen zien ook zij graag bedrijvigheid in de straat of stad. Wij kunnen u adviseren hoe dit gesprek en de onderhandelingen het beste in te gaan.
    
Bezoek ons kantoor en kijk op onze site.

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl