Adviesportaal
Image default
Kinderen

Comfortabel en gemakkelijk in het gebruik: de Maxi Cosi Tobi

Voor zowel ouder als kind is de Maxi Cosi Tobi een ideale autostoel. Hij is erg gebruiksvriendelijk en comfortabel, wat het plezierig maakt om ermee op reis te gaan. Je kunt de Maxi Cosi Tobi in verschillende versies kopen bij Babykoop.nl.

Soorten Maxi Cosi Tobi Net zoals voor de eenvoudige Maxi Cosi heb je voor de Tobi de optie om hem aan te sluiten op de isofix, als je deze in je auto hebt zitten. Een voordeel van deze Maxi Cosi is dat je het onderstel eenvoudig vast klikt aan de autobank, waarna je vervolgens de Maxi Cosi er op vast zet. Deze Maxi Cosi TobiFix is extra getest op het krijgen van aanrijdingen vanaf de zijkant. Hierdoor is de stoel betrouwbaar en uiteindelijk ook gekeurd op de nieuwste Europese Veiligheidsnorm.

Wat de Maxi Cosi Tobi zo gemakkelijk maakt Voor de ouder is de Maxi Cosi Tobi een ideale autostoel. De stoel is te plaatsen door middel van een vier- punt gordel. Hierbij doe je de gordel door een aantal gordelleiders en kan je uiteindelijk aan de kleurindicator zien of je de stoel goed hebt geplaatst. De kans dat de stoel niet goed vast staat wordt hierdoor beperkt. Naast dit handigheidje, is ook het gehannes met de gordels van je kind voorbij. De gordels blijven namelijk openstaan wanneer je je kind erin wilt zetten of eruit wilt halen. Je hoeft dus niet en je kind vast te houden en de gordels. In ieder geval wordt de kans dat je kind in de gordels blijft hangen met zijn of haar armen nu beperkt. 

Een comfortabele autostoel voor jouw kind De Maxi Cosi Tobi is in verschillende (comfortabele) standen te verstellen, zodat je kind kan uitrusten en slapen tijdens de auto rit. Daarnaast kun je de stoel volledig aanpassen naar de lengte en breedte van jouw kind. Hierdoor heb je een autostoel op maat met voordelen voor zowel jouw kind als jou als ouder.

Gerelateerde artikelen

Gebruik jij al wasbare luiers en zwemluiers?

Dit moet je weten over Tangle

Hoe vind je het beste kinderdagverblijf van Rotterdam?