Adviesportaal
Image default
Internet

Leuke en effectieve workshops bij Je Bent Meer

Elk mens heeft bepaalde doelstellingen en uitdagingen in het leven. Aan jou de taak om deze aan te gaan. Investeer in jezelf en bereik meer. Loop je tegen bepaalde dingen aan of wil je bepaalde vaardigheden leren, dan kan Je Bent Meer je daar bij helpen. Je Bent Meer maakt persoonlijke groei leuk en inspirerend.

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

-Grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Effectiever communiceren met jezelf en anderen

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag

-Je innerlijke kracht ontdekken om doelen te halen

-Minder stress ervaren

Persoonlijke en zakelijke workshops op maat

Stagneer je? Heb je last van faalangst, of weet je niet wat je wilt? Of wil je meer inzicht in je gedrag? Dan ben je bij Je Bent Meer aan het goede adres. Je Bent Meer biedt verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen. Wil je juist op zakelijk gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching ideaal voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen en inspirerende workshops volgen. Er is bijvoorbeeld een training Body & mind Language. Tijdens deze training, die 5 weken duurt, krijg je op een speelse en actieve manier meer zelfinzicht en lichaamsbewustzijn. Je wordt creatiever, energieker en komt meer in balans. De ideale training als je even wat tijd voor jezelf wil nemen. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Mindfulness.

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, waarbij jouw persoonlijkheid centraal staat. Neem direct contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/workshops-trainingen/