Adviesportaal
Image default
Internet

Het fitness programma

Anne is 34 jaar en net een kleine drie maanden bevallen van haar eerste kindje, een prachtige dochter genaamd Marloes. Ze is nu ook weer net aan het werk gegaan, ze werkt twee en een halve dag als secretaresse bij de Shell. Daarnaast wil ze graag weer helemaal in topvorm komen. Een bevalling is namelijk niet niets en ze is dan ook wel een beetje aangekomen. Om weer helemaal op haar oude gewicht te komen heeft ze de hulp ingeschakeld van een personal trainer, Martijn. Samen met Martijn gaat ze iedere vrijdag flink sporten. Dat begint altijd met een trainingsprogramma in de buitenlucht. Ze gaat samen met Martijn dan altijd eerst acht kilometer hardlopen. Martijn is echt een hele goede trainer voor haar vanwege zijn vermogen om haar altijd te motiveren en er doorheen te slepen. Na de ochtendtraining in de buitenlucht gaan ze in de middag naar de sportschool.

Nadat Anne zich heeft omgekleed gaat ze op weg naar de sportschool. De sportschool van Anne is gelegen op een kleine 10 minuten rijden van de woning van Anne. Tijdens het sporten houdt Anne erg van radio luisteren 3fm. Anne is namelijk een grote liefhebber dit radiostation en via internet radio kan Anne dus tijdens het sporten haar favoriete nummers horen. De radiozender doet het gelukkig ook op het  besturingssysteem van de Iphone van Anne.

Het dagje sporten kan nu dus echt gaan beginnen en Anne gaat samen met haar begeleider eerst werken aan de buikspieren.  Dit is meestal een erg intensief kwartiertje en vaak ook het meeste zware onderdeel van de dag. De begeleider van Anne sleep haar er weer doorheen en na een kleine tien minuten pauze genomen te hebben gaan ze verder met krachtraining. Hierna zit de sportieve dag er weer op en gaat Anne met een trots en zelfvoldaan gevoel naar huis.

 

http://www.radioguide.fm