Adviesportaal
Image default
Groothandel

Pallets of een rolcontainer kopen van de beste kwaliteit

Bent u voor uw magazijn of ander soort plek in uw bedrijf op zoek naar oplossingen om uw supply chain te verbeteren? Wilt u bijvoorbeeld pallets of een rolcontainer kopen of bent u op zoek naar een ander soort logistieke oplossingen? Dan kan Rotom Nederland u vast en zeker verder helpen! Dit bedrijf biedt diverse services aan op dit gebied en kijkt graag samen met u naar de meeste geschikte oplossing voor uw bedrijf. Bij deze specialist bent u verzekerd van uitstekende dienstverlening en service tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben ze oog voor het milieu en proberen ze de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Op deze manier dragen ze bij aan een duurzame circulaire economie waarbij producten zo lang mogelijk in de keten blijven.

Keuze uit diverse soorten pallets

Wanneer u pallets wilt kopen, heeft u bij Rotom Nederland keuze uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor houten of kunststof pallets. Daarnaast verkopen ze ook palletranden, van hout, kunststof en metaal, en palletboxen. Naast de pallets die u in hun assortiment vindt, kunt u de producten ook op maat laten maken. Zo weet u zeker dat ze volledig aan uw wensen voldoen. Doordat ze door heel Europa 17 depots hebben van waaruit ze hun producten leveren, zijn de pallets bijna altijd wel op voorraad leverbaar.

Rolcontainers voor verschillende sectoren

Een andere slimme oplossing voor uw magazijn is het kopen van een rolcontainer. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende containers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een container met twee hekken, vier hekken of een antidiefstal container. De containers worden voor diverse sectoren gebruikt, waaronder in de retail, post en parcel, e-commercie, wasserijen en automotive.

Plaats uw bestelling online

Wilt u pallets of een rolcontainer kopen van deze specialist? Bekijk dan hun website voor het aanbod en plaats uw bestelling direct online. Het is ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen voor een duidelijk overzicht van het kostenplaatje. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met Rotom Nederland.

Gerelateerde artikelen

Juiste fietshoes kopen

Outdoor kleding en andere attributen in deze outdoor kleding

Sfeer in de keuken met Italiaanse tegels als tegelvloer