Adviesportaal
Image default
Groothandel

Juiste fietshoes kopen

Fietshoes kopen

Het kopen van de juiste fietshoes vergt zeker wat onderzoek. Zoekt u een hoes voor een voordelige, stadsfiets of voor een dure, elektrische fiets? Hierbij speelt de kwaliteit en toepasbaarheid van de hoes zeker ook een rol. Een voordelige variant van lage kwaliteit zal weinig bescherming bieden en daarnaast snel slijten door de externe invloeden. Goedkoop betekent in dit geval dus ook duurkoop.

DEST Fietshoes

Een betere keuze is een hoogwaardige uitvoering die ook nog eens te gebruiken is voor meerdere fietsen. De fietshoes van DEST-Solutions is hierbij de juiste oplossing. Deze hoes biedt naast een hoge vorm van bescherming ook een goede pasvorm. Je voelt meteen dat dit een ‘zware’ kwaliteit betreft. De hoes is dik en netjes afgewerkt. Ook is er zeker gedacht aan ergonomie. Zo is er een sleutelgat te vinden waarmee de fiets gemakkelijk kan worden voorzien van een hangslot.

Door de grote afmeting is deze fietshoes tevens geschikt voor een scooter. Hiermee is deze dus ook nog eens veelzijdig inzetbaar als scooterhoes. Hij is leverbaar in de kleuren zwart en zilver. Kortom:  op zoek naar een hoogwaardige beschermingshoes voor uw fiets of scooter die ook nog eens lang mee gaat? Dan kiest u voor DEST-Solutions!

DEST-Solutions

Bij DEST-Solutions kunt u zowel via de webshop als in de winkel terecht voor deskundig advies. Ook kunt u hier uit voorraad bestellen of afhalen. Het bedrijf heeft veel ervaring met het leveren van kwalitatieve producten met een superieure functionaliteit. Het magazijn bevind zich op een fraai, nieuw industrieterrein in Nunspeet. Naast een magazijn is hier ook een werkplaat aanwezig waar regelmatig producten worden getest en gefilmd ter demonstratie. Aan alles is gedacht om de klant een ultieme productbeleving te geven. Naast beschermingshoezen biedt het bedrijf ook een breed assortiment aan auto detailing en schoonmaakproducten. Neem dus gerust eens een kijkje op de webshop!

https://www.dest-solutions.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste werkhandschoenen bestelt u bij deze groothandel

De Kever Cabrio is dé auto voor ware liefhebbers van oldtimers

Vind het juiste Auping matras voor uw slaaphouding