Adviesportaal
Image default
Gezondheid

E-sigaretten met een grote smaak variateit

De e-smoker of e-sigaret, ook wel het elektrische roken genoemd, wordt met de dag populairder. Elektrisch roken is een stuk gezonder en beter dan het gewone roken. Dit heeft onder andere te maken met de samenstelling van de e-smoker. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk precies, en wat wordt er gerookt?

Het nieuwe roken

Elektrisch roken wordt ook wel gezien als het nieuwe roken van tegenwoordig. Het heeft daarentegen een aantal grote voordelen ten opzichte van het gewone roken. Zo komen er geen gevaarlijke stoffen zoals teer en koolmonoxide in het lichaam terecht. Dit is bij het normale roken wel het geval. Op ieder pakje sigaretten wordt dan ook met dikke letters en teksten aangegeven dat roken heel schadelijk is. Niet alleen voor de roker zelf, maar ook voor de omgeving. Het is echter enorm lastig om, indien men vast rookt, opeens te stoppen met roken. Het roken van e-sigaretten zou een goed hulpmiddel kunnen zijn bij het stoppen met roken. Er wordt namelijk wel in de behoefte van mensen voldaan, maar er komen geen gevaarlijke stoffen in het lichaam terecht. Maar als er geen tabak wordt gerookt, wat wordt er dan eigenlijk wel gerookt met het elektrische roken?

E-liquids in verschillende smaken

De vulling dat wordt gebruikt voor de e-smoker wordt ook wel een e-liquid genoemd. Een e-liquid wordt eigenlijk gezien als een vloeistof met een bepaalde smaak. Er zijn enorm veel verschillende smaken verkrijgbaar voor de e-smoker. Voornamelijk op het internet zijn diverse websites te vinden waar je een keuze kunt maken uit het brede assortiment. Om aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen, is er zo’n uitgebreid assortiment. Bij de diverse smaken kun je onder andere denken aan appel, aardbei, chocolade, amaretto, mint, sinaasappel, kiwi, banaan, mango en noem het maar op. Deze vloeistof wordt in de e-smoker verdampt. 

http://www.smokesmarter.nl/e-sigaret-kopen