Adviesportaal
Image default
Fotografie

De festivals komen er weer aan

De lente is officieel begonnen. Dat betekent dat we weer fijn naar buiten kunnen. Wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon lekker liggen in het park. Ook is dit de tijd van het jaar om je weer te verheugen op de festivals die komen gaan. De eerste festivals zijn inmiddels al geweest, maar het grootste deel staat nog op de planning. En het leuke is dat je nu al de kaartjes kan scoren. Zo profiteer van je early bird korting én kan je ook nog eens maandenlang genieten van de voorpreet. Vooral de maanden mei, juni, juli en augustus lopen over van de festivals. En of je nou van dance, pop of rockmuziek houdt, voor ieder is er genoeg keus.

Het aantal festivals in Nederland neemt namelijk nog steeds gestaag toe. Momenteel telt ons land meer dan 800 grote festivals. Ook de bezoekersaantallen blijven stijgen. Afgelopen jaar telde de grote festivals bij elkaar bijna 25 miljoen bezoekers. Er zijn een aantal nieuwe grote namen bijgekomen de afgelopen jaren. Ook is zijn de sterk theaterfestivals gegroeid. Toch blijven de muziekfestivals het populairst. Grote popfestivals als Pinkpop en Lowlands springen natuurlijk in het oog, maar het aanbod daaronder is ook heel breed.

Naast de popfestivals zijn ook de dancefestivals erg populair. Vooral techno, house en hardstyle zijn populaire genres. Het aanbod in dancefestivals is zelfs zo groot dat gevaar van verzadiging op de loer ligt. Festivals moeten daarom constant vernieuwen en innoveren om bezoekers te trekken. Er moet aan zoveel dingen gedacht worden, maar een hele belangrijke is de event fotografie. Na het festival vinden bezoekers het belangrijk om het nog een keer te beleven. En foto’s zijn daar het ideale medium voor. Een goede event fotograaf is niet makkelijk te vinden, maar op remydeklein.com staan in ieder geval prachtige foto’s van dance evenementen.

http://remydeklein.com

Gerelateerde artikelen

Flitsen bij bruidsfotografie