Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Waarom een scope 10 inspectie laten uitvoeren?

Een Scope 10 inspectie is een brandrisico inspectie voor allerlei elektronisch materieel. Het laten uitvoeren van een dergelijke inspectie is uiteraard van groot belang voor uw werknemers. Door een dergelijke inspectie te laten doen, kunt u de veiligheid van uw werknemers namelijk waarborgen. Komt uw elektrotechnisch materieel niet door de inspectie? Dan is het van uiterst belangrijk dat u uw materieel laat aanpassen, zodat het voldoet aan alle veiligheidseisen. De veiligheid van uw werknemers staat natuurlijk op de eerste plaats, maar er is nog een reden om een Scope 10 inspectie uit te laten voeren. Bent u benieuwd welke reden dat is? Lees dan verder.

Kom in aanmerking voor een verzekering

Het laten uitvoeren van een Scope 10 inspectie is ook noodzakelijk wanneer u in aanmerking wilt komen voor een verzekering. Deze inspectie zult u dan wel door een gerenommeerd bedrijf moeten laten doen. Een bedrijf als Omega Inspectie kunt u hiervoor bijvoorbeeld inschakelen. De medewerkers van dit inspectiebureau komen dan geregeld bij u langs om uw elektrotechnisch materiaal te inspecteren. Naast dat ze het brandrisico belichten, kijken ze ook direct of uw installaties voldoen aan de NEN 3140 (bedrijfsvoering Laagspanningsinstallaties) en de NEN 1010. Het inspecteren van uw installaties aan de hand van deze normen wordt ook wel Scope 8 genoemd.

Meer informatie over deze inspecties

Wilt u een Scope 8 en een Scope 10 laten uitvoeren door een gerenommeerd bedrijf? Neem dan eens contact op met Omega Inspectie. Zij sturen graag een van hun deskundige inspecteurs naar u toe. Vervolgens zullen zij beide inspecties nauwkeurig uitvoeren, conform de gestelde eisen. Heeft u nog vragen over het laten uitvoeren van een Scope 8 of Scope 10 inspectie? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht. De medewerkers staan u graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden. U vindt de contactgegevens op de website van Omega Inspectie.

Gerelateerde artikelen

Een waardebepaling aanvragen bij een deskundig VvE-verzekeringskantoor in Almere

Asbestsanering via een verantwoorde methode

Zorgeloos grote bestanden versturen