Op zoek naar een opslagruimte Utrecht

Adviesportal

Ik ben nu 3e jaars student en ik ga na een jaar een beetje gekeken te hebben naar de huizenmarkt nu eindelijk op mezelf wonen. Ik heb wat geld geleend en ga m’n eerste huisje kopen. Ik kan het nu goedkoop kopen en ik hoop dat de komende jaren de huizenmarkt omhoog schiet zodat ik er nog meer voor krijg en nog een beetje winst maak. Ik ben heel benieuwd hoe het is om weg te gaan uit je eigen vertrouwde omgeving en om een nieuw plekje te bouwen. Ik moet alleen nog wel even wat spullen stallen want ik kan niet alles in een keer over verhuizen aangezien ik nog een beetje wil schilderen en nog wat ga verbouwen zodat het echt perfect is. Omdat ik daarom niet alles kan over verhuizen ben ik op zoek naar een opslagruimte Utrecht.

Opslagman Utrecht

Ik ging dus een beetje kijken in Utrecht want daar ga ik wonen in mijn nieuwe huisje. Ik ging kijken naar een opslagruimte Utrecht. Ik kwam al snel uit bij de opslagman en daar had ik wel een goed gevoel bij. Ik ging er langs en ik kreeg een rondleiding door het hele gebouw zodat ik kon zien wat er allemaal mogelijk was. Dit leek mij een ideale plek om mijn spullen te stallen. Ik tekende het contract en de deal was gesloten. Het was ook erg fijn want alles werd 24/7 bewaakt en ik kon per maand het contract opzeggen.

Een nieuwe plek

Ik was klaar met het verbouwen en met alles schilderen dus ging ik mijn spullen ophalen en het zag er allemaal nog erg goed uit. Ik ben zo blij met mijn eigen nieuwe plekje echt heel erg fijn. Als je een opslagruimte Utrecht wilt huren ga dan naar de opslagman!

Kijk voor meer informatie op www.opslagman.nl