Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Epoxyhars kopen kan eenvoudig online bij deze specialist

Het kopen van de juiste epoxyhars kan lastig zijn. Met de grote variatie in soorten epoxy ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Schep duidelijkheid en vraag om een persoonlijk koopadvies van de experts van Harjon Polyester. Zij zijn dé experts in epoxyhars, een hoogwaardige, heldere, sterke en slijtvaste kunsthars met vele toepassingen, bij hen zowel online te bestellen als in de winkel te koop. Dit materiaal krimpt niet of nauwelijks tijdens het uitharden. Zodoende trekt het niet krom, wat het uitstekend maakt voor het verstevigen en bekleden van materiaal om deze ijzersterk en waterdicht te maken.

De vele voordelen van epoxy in de bouw

De epoxyhars die u kunt kopen bij Harjon Polyester is uitstekend geschikt voor gebruik in de bouw. Dit materiaal wordt veelvuldig toegepast in vloeren dankzij de slijtvastheid en hoge chemische en mechanische belastbaarheid die het biedt. Het is niet voor niets dat vele industriehallen, werkhallen, magazijnen, garages, opslagruimtes, winkels maar ook huizen zijn voorzien van een vloer van epoxy. Naast het vochtbestendige en vloeistofdicht karakter van het materiaal biedt het nog vele andere voordelen die het ideaal maken voor gebruik als vloer:

  • Sluit naadloos aan op de muren
  • Uiterst slijtvast
  • Volledig stofvrij
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kort na aanleg al belastbaar

Te gebruiken voor meer dan vloeren

Naast vloeraanleg wordt epoxyhars ook vaak ingezet voor het conserveren, verlijmen en restaureren van houten objecten. Tevens wordt door middel van epoxy hout bekleed met een glasweefsel, essentieel voor de bouw van houten boten, kajaks en kano’s. De sterke, flexibele maar toch lichte kwaliteiten van het materiaal zorgt ervoor dat het ook vaak wordt gebruikt in surfplanken, modelbouwvliegtuigen en ski’s.

Ga enkel in zee met een specialist

Epoxyhars kopen doet u het beste na het inwinnen van deskundig advies. Leg uw vraagstuk dan ook voor aan de experts van Harjon Polyester. Zij assisteren u graag bij het kopen van de epoxyhars die het meest geschikt is voor uw doeleinden. Modelbouw, botenbouw of vloeraanleg – met de juiste epoxy van dit bedrijf kunt u direct aan de slag voor een prachtig resultaat.

https://www.harjonpolyester.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een hydraulisch systeem op maat maken door experts

Een aannemer in Leiden met heldere prijsafspraken

Witgoed reparatie advies