Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Endtz & Co: een uniek concept

Kosten voor een advocaat

Het is in Nederland eerder een uitzondering dan een feit dat u betaalbare hulp kunt krijgen van een goede advocaat. In Nederland betaalt u gemiddeld voor een goede advocaat zo’n 180 euro per uur. Het uurtarief in Nederland kan zelfs oplopen tot 400 euro per uur. En dan heeft u het alleen over de kosten van een advocaat. Hier komen ook nog griffierecht kosten bij en de kosten van een deurwaarder om de tegenpartij te dagvaarden. In sommige gevallen betaalt u dan ook nog de kosten voor reis en verblijf van de getuigen. Dat is dus niet niks als u een zaak wilt beginnen waarin de advocaaturen op kunnen lopen ton in het  honderd. Zo’n proces gaat u dan al snel duizenden euro’s kosten.  Op deze manier wordt het hebben van een goede advocaat een onbetaalbare zaak en bent u vaak geneigd om te kiezen voor een minder ervaren advocaat. Dit kan betekenen dat uw kansen tot een succesvolle rechtszaak kleiner worden. Gelukkig heeft Antoine Endtz nu een nieuw concept bedacht dat dit probleem kan oplossen. https://vimeo.com/antoineendtz

Endtz & Co

Antoine Endtz, sinds 1984 advocaat met affiniteit voor communicatie, retail en IT,  heeft met zijn advocatenkantoor Endtz & Co als eerste in Nederland het concept gehanteerd waarbij sprake is van een unieke vaste prijzenformule. Ook biedt Endtz & Co juridisch management aan. Hierbij organiseert Endtz & Co de juridische zaken voor en vaste, zo laag mogelijke prijs. Efficiëntie is hierbij een belangrijk aspect. Doordat Endtz & Co nu voor een vaste prijs de zaak aanneemt komt u niet met vervelende en verrassende kosten te staan die hoog in de duizenden euro’s op kunnen lopen. Deze vaste prijs zal al vorens de zaak begint onderling worden afgesproken.

Op de website van Antoine Endtz, en op de website van zijn advocatenkantoor Endtz & Co kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit concept dan kunt u via deze websites contact opnemen met de heer Endtz of een van zijn collega’s.

http://www.antoineendtz.com