Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig een poster laten ontwerpen en bedrukken

Wilt u een poster laten bedrukken? Bijvoorbeeld voor uw winkel, evenement of als bijzonder cadeau? Ga dan zeker naar Sneleenposter.nl. Hier kunt u namelijk verschillende soorten posters laten afdrukken in diverse formaten. Van A3 tot en met B0; het is allemaal mogelijk! U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om een ontwerp te laten maken door een grafisch ontwerper. U levert dan tekst, afbeeldingen en logo’s aan en de ontwerper maakt hiervan een mooi ontwerp. U ontvangt hiervan een digitale proefdruk. Bent u tevreden met deze proefdruk en geeft u akkoord? Dan gaat de posterexpert het gewenste aantal posters voor u afdrukken en worden deze snel bij u afgeleverd. Zo heeft u snel mooie posters in huis.

Stel uw eigen ideale poster samen

Uiteraard heeft u voor uw poster specifieke wensen. Daarom heeft u bij Sneleenposter.nl diverse opties, zodat uw poster zeker aan al uw wensen voldoet. U kiest het formaat en het materiaal waarop de u poster gaat laten bedrukken. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten posters, zoals:

  • Winkelposters
  • Kunststof posters
  • Fluoriserende posters
  • Luxe papieren posters

Ook bouwtekeningen laten printen is mogelijk

Bij Sneleenposter.nl kunt u niet alleen posters laten afdrukken; ook bouwtekeningen printen behoort tot de mogelijkheden. Bouwtekeningen afdrukken is een vak apart, want ze worden meestal geprint op A0-papierformaat en dat kan alleen door speciale printers bedrukt worden. Sneleenposter.nl beschikt over de juiste printers, watervaste inkt en stevig 90-grams papier. De tekeningen kunnen in zwart-wit en fullcolour worden afgedrukt. De keuze is aan u.

De volgende werkdag in huis!

Of u nu een bouwtekening of poster wilt laten bedrukken; Sneleenposter.nl staat voor u klaar met een snelle service. Als u namelijk voor 14.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling namelijk al de volgende werkdag! Zaterdag geldt in dit geval ook als werkdag, dus als u op vrijdag bestelt heeft u uw poster(s) op zaterdag. Dat is pas service!