Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een huisarts in Eindhoven waar u met een vertrouwd gevoel terechtkunt

Heeft u een huisarts in Eindhoven nodig? Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht. Wanneer u klachten heeft, wilt u natuurlijk altijd op de juiste manier geholpen worden. In deze huisartsenpraktijk weet u zeker dat er goed naar uw verhaal geluisterd wordt en dat een maatwerkoplossing prioriteit heeft. De huisartsen, praktijkondersteuners en de secretaresse doen er dan ook alles aan om de juiste oplossingen voor u te vinden. Mensen die de hulp inroepen van deze huisarts in Eindhoven, maken gebruik van een breed pakket aan eerstelijnszorg. Loopt u met klachten rond die het dagelijks leven sterk beïnvloeden? Dan kunt u hier dus snel terecht. Dat is wel zo prettig wanneer u er zo snel mogelijk vanaf wilt komen.

In iedere situatie staan de specialisten voor u klaar

Soms stopt de behandeling van klachten niet bij de huisarts zelf, maar moet u worden doorverwezen naar een medisch specialist. Deze huisarts in Eindhoven werkt dan ook nauw samen met veel verschillende specialisten van het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis. Zo weet u dat u altijd aan het juiste adres bent wanneer u aanklopt bij Huisartsenpraktijk Keunen met klachten die mogelijk verder behandeld moeten worden. Uiteraard komt het ook voor dat u met lichte klachten rondloopt en dat u enkel een aantal vragen aan de huisarts wilt stellen. Om tijd te besparen kunt u in dit geval een elektronisch consult aanvragen bij deze huisarts in Eindhoven. Dit doet u eenvoudig via het formulier op de website. Via e-mail krijgt u dan binnen twee werkdagen een antwoord. Doordat u niet naar de praktijk hoeft te komen, bespaart u niet alleen tijd, maar krijgt u ook sneller duidelijkheid over uw klachten en eventuele behandelingen.

Alles gemakkelijk en snel geregeld

Wilt u zich aanmelden als client bij deze huisarts in Eindhoven? Dan vult u eenvoudig het inschrijfformulier op de website van Huisartsenpraktijk Keunen in, waarna de assistente contact met u zal opnemen. Ook uw herhaalrecepten regelt u snel en gemakkelijk online of via het antwoordapparaat, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/