Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Dé tool om een betrouwbare LCC berekening te maken

Ben je op zoek naar een handige en snelle manier om een LCC berekening te maken voor jouw bouwproject? Bekijk dan eens de app van Life Cycle Vision. Deze specialist heeft een tool ontwikkeld die op een eenvoudige en snelle manier een kostenberekening maakt. Op deze manier worden alle verwachte kosten overzichtelijke weergegeven en kun je in een oogopslag zien waar je aan toe bent. Door deze kosten in kaart te brengen, kun je bepaalde beslissingen technisch onderbouwen en weet je of het project haalbaar is. In de bouwsector kan het maken van een LCC berekening nauwelijks meer ontbreken en daarom heeft dit bedrijf een makkelijke oplossing bedacht.

Een betrouwbare berekening van de verwachte kosten

De app van Life Cycle Vision is zeer makkelijk in gebruik te nemen. Je hoeft alleen maar enkele gegevens in te vullen en de app doet de rest. In de berekening worden verschillende factoren meegenomen. Zo wordt er rekening gehouden met de duurzaamheidsambities en nieuwe aanbestedingsvormen in de bouw, maar ook de wens om kosten te besparen wordt in acht genomen. Ondanks dat de berekening binnen een paar minuten gereed is, ben je verzekerd van een betrouwbaar kostenplaatje. Zo ben je goed voorbereid op eventuele onvoorziene kosten en kun je hierop inspelen. Naast het maken van een LCC berekening biedt de app nog meerdere mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig installatieconcepten vergelijken, worden er ontwerpoplossingen gemaakt en krijg je hulp bij integraal ontwerpen. De tool is van alle gemakken voorzien!

Neem contact op met deze specialist

Wil je meer uitleg ontvangen voordat je de app daadwerkelijk gaat gebruiken? Volg dan een van de cursussen van Life Cycle Vision. Hierin krijg je meer uitleg, worden er handige tips gegeven en ga je oefenen met de tool. Daarnaast is het mogelijk om een proefpakket aan te vragen. Zo kun je de app een week lang gratis uitproberen en bepalen of de tool bij jouw project past. Wil je ook jouw LCC berekening maken via de app van deze specialist? Neem dan contact op met Life Cycle Vision en zij geven je meer informatie.

https://www.lifecycle.vision/nl/