Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Breng jouw boodschap over met een creatieve bedrijfsfilm

Wil je binnen jouw bedrijf een bepaalde boodschap overbrengen naar je medewerkers? Of wil je jouw bedrijf juist op de kaart zetten voor externe partijen? Dan is het maken van een bedrijfsfilm een goede optie. Vaak worden medewerkers of klanten al overspoeld met lappen tekst. Daarom is communiceren via een video een goede afwisseling. Je kunt eenvoudig vertellen of laten zien wat jouw boodschap is. Daarnaast kun je met een video mooie en creatieve beelden laten zien, special effects toevoegen of sfeervolle muziek afspelen. Zo wordt het kijken van jouw bedrijfsfilm een echte beleving. Bij Playforward kun je voor een goede prijs een bedrijfsfilm of animatie op maat laten maken. Ze luisteren naar jouw wensen en komen met een creatief en origineel concept.

Met een bedrijfsfilm trek je de aandacht van je doelgroep

Bij Playforward werken ze via een professioneel werkproces die gebaseerd is op hun jarenlange ervaring en kennis over storytelling. Zo zorgen ze ervoor dat in de eerste 20 seconden van jouw bedrijfsfilm de doelgroep geprikkeld wordt, zodat ze nieuwsgierig worden en verder willen kijken. Daarnaast is belangrijk om in het begin een situatie te schetsen waarin je doelgroep zich kan identificeren. Bijvoorbeeld een bepaald probleem waar zij zelf ook mee zitten. Je doelgroep wil dan natuurlijk weten hoe dit probleem opgelost kan worden en kijkt verder. Zo heb je direct de aandacht getrokken. Een bedrijfsfilm of animatie duurt vaak niet langer dan twee minuten. Wat hierbij belangrijk is, is op welk kanaal je de video deelt. Voor je social media kanalen is twee minuten bijvoorbeeld al te lang. Bespreek je wensen met de medewerkers van Playforward en zij geven hierover passend advies.

Een animatie laten maken? Vraag een offerte aan!

Ben je enthousiast geworden en wil je een bedrijfsfilm of animatie video laten maken door Playforward? Neem dan contact met hen op en bespreek de mogelijkheden. Ze stellen een offerte op maat op, zodat je weet waar je aan toe bent. Al meer dan 200 bedrijven uit heel Nederland gingen je voor. Denk daarbij aan merken als Toshiba, Vtwonen en BMW. Wil je dat jouw bedrijf straks ook tussen dit rijtje staat? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Schaf een trilmotor aan van de beste kwaliteit

Het dienen van twee heren

Voordelen van relaxfauteuils