Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Zorg voor optimale veiligheid met bliksembeveiliging

Wilt u uw woning of bedrijfspand goed beschermen en bent u daarom op zoek naar een specialist in bliksembeveiliging? Bekijk dan eens de website van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Al sinds 1952 adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren, onderhouden én engineren zij diverse installaties. Denk hierbij aan bliksemafleiderinstallaties, overspanningsafleiderinstallaties en aardingssystemen, zoals een aardpen. Deze installaties worden gebouwd conform de normen. Dit betekent dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en een optimale veiligheid. De beveiligingsinstallaties worden voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten en bestaande projecten geïnstalleerd.

Laat een aardpen installeren bij uw woning of bedrijfspand

Een van de oplossingen die Mulhuyzen Bliksembeveiliging aanbiedt is een aardpen. Wanneer u deze installatie laat plaatsen bij uw woning of bedrijfspand zorgt de aardpen ervoor dat het pand goed geaard wordt. Dit betekent dat de bliksem afgevoerd wordt naar de aarde. Daarnaast zorgt aarding ook voor beveiliging bij overbelasting van groepen in de groepenkast. Door de ervaring en expertise van deze specialisten weet u dat u bij hen in goede handen bent. Zij beveiligen uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat de installatie regelmatig onderhouden en geïnspecteerd wordt. Zo kan de veiligheid gewaarborgd worden. De installaties worden daarnaast voor u op maat gemaakt. Elk pand is namelijk weer anders en op deze manier zorgen deze specialisten ervoor dat de installatie volledig aansluit bij uw pand.

Neem contact op met deze professionals

Wilt u ook een aardpen laten slaan of een andere installatie laten installeren bij uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of het contactformulier op hun website. Zij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ze leggen u meer uit over hun verschillende producten en geven vervolgens een passend advies op basis van uw situatie en wensen.