Adviesportaal
Image default
Bedrijven

De beste vakgerichte opleidingen volgt u hier

Voor vakgerichte opleidingen kunt u het beste terecht bij Omega Training. Zij bieden een veelzijdigheid aan cursussen aan waarmee u uw expertise naar een volgend niveau kunt tillen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus zonnepanelen of van een SCIOS opleiding? Ook op de gebieden van NEN 3140, subsidies, techniek en inspecties kunt u een cursus bijwonen. Waar gaat uw interesse en voorkeur naar uit?

Krijg les van docenten uit de praktijk

Wanneer u een van de vakgerichte opleidingen van Omega Training volgt, krijgt u te allen tijde les van docenten die voldoende praktijkervaring hebben. Zij halen hun kennis uit de praktijk en delen dit vervolgens met u. Hierdoor krijgt u deskundige, veilige en betrouwbare lessen, waar u veel van kunt leren. Na uw cursus of opleiding kunt u uw nieuwe kennis direct inzetten in de praktijk.

Kies tussen digitale of klassikale lessen

Gaat u een van de vakgerichte opleidingen, zoals de cursus zonnepanelen, volgen? Dan kunt u doorgaans zelf kiezen of u deze digitaal of klassikaal wilt bijwonen. Kiest u voor de digitale variant? Dan ontvangt u per post een cursusboek. Hierin staat alles wat u moet leren. De lestijden zijn verder hetzelfde als wanneer u een klassikale les volgt. Ook is het net zo interactief als bij een klassikale les. Via uw computerscherm ziet u uw docent en andersom.

Schrijf u direct in voor een cursus naar keuze

Spreekt een van de vakgerichte opleidingen van Omega Training u wel aan? Bijvoorbeeld de cursus zonnepanelen? Bekijk dan eerst de details van de training online. Op het gebied van zonnepanelen kunt u bijvoorbeeld tussen twee verschillende cursussen kiezen: die van inspecteur zonnepanelen of die van installateur zonnepanelen. Denk goed na wat het beste bij u past alvorens u uzelf inschrijft. Op welk onderwerp binnen de elektrische veiligheid gaat u zich binnenkort specialiseren?