Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Belangrijke elementen op een webshop

Het hebben van een mooie webshop met een goede functionaliteit is belangrijk, maar er zijn nog een aantal aspecten belangrijk. Er zijn namelijk een aantal verplichtingen waar je je aan moet houden. Zo is het essentieel dat je goede algemene voorwaarden hebt. Eventueel kun je een expert naar de algemene voorwaarden laten kijken. Bij voorkeur iemand die gespecialiseerd is in ICT-recht. Vergeet ook niet dat gebruikers de algemene voorwaarden moet goedkeuren wanneer ze een bestelling plaatsen. De algemene voorwaarden moeten ook gemakkelijk kunnen worden uitgeprint en het kunnen opslaan van de algemene voorwaarden is eveneens noodzakelijk.

Contactgegevens

Bij het klanten werven via een webshop is het ook belangrijk dat de identiteit van de ondernemer op de webshop wordt vermeld. Dit is zelfs wettelijk verplicht. Zo dient het KvK-nummer op de webshop te staan. Ook is het verplicht om een vestigingsadres op de website te plaatsen. Dit niet is alleen verplicht, het is ook belangrijk als je als webshop betrouwbaar wil overkomen.

Het is bij een professionele online shop ook belangrijk dat klanten de webshop eigenaar telefonisch kunnen benaderen. Voor sommige bezoekers is het ontbreken van een telefoonnummer zelfs reden genoeg om geen producten te kopen. Dit is een belangrijk gegeven bij het online werven van klanten.

http://www.online-marketingmachine.nl/

Gerelateerde artikelen

Je auto theorie oefenen

Kies uw ideale Giant racefiets bij deze uitgebreide fietsenwinkel

Met privécamera’s de politie helpen?