Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Een rimpelbehandeling nemen?

Je neemt deze beslissing niet zomaar. Er zit een reden achter alles wat je wilt doen. Je hoeft niet hardop te zeggen dat je niet tevreden bent met jezelf, maar je mag het wel denken. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij niet tevreden over is. Maar het is jouw lichaam, dus jij hebt het recht om het te veranderen! Het is ook een moeilijke beslissing, want je doet dit niet zomaar. Als je er echt mee zit, is het een goede oplossing om er iets aan te laten doen. Want je gezicht blijf je elke dag in de spiegel en het is goed om van jezelf te houden.

Als je het besluit neemt om iets te verbeteren in je gezicht is het waarschijnlijk een botox of een filler behandeling. Het is een goed idee om beginnen met de rimpels. Als je van mensen hoort dat je vaak bozig kijkt of chagrijnig bent, kun je kiezen voor rimpels verwijderen zonder operatie. Dit is voor veel mensen een opluchting, omdat een operatie meteen heel extreem klinkt. Het enige nadeel is dat het effect tijdelijk is. Maar dit kan voor mensen ook nog een voordeel zijn, als ze twijfelen. Toch kan ik garanderen dat je niet meer terug wilt naar je oude zelf als de dokter je onder handen heeft genomen.

Het is namelijk zo dat je een uitgebreid consult krijgt en dan wordt er uitgelegd wat er veranderd wordt. Dit is natuurlijk allemaal in overleg. De dokter weet er veel vanaf en zal je dus op je gemak stellen. Hij zal je vertellen dat rimpels verwijderen met fillers een hele veilige en goede beslissing is. Want als je het kunt, waarom zou je dan niet stralen? Je moet genieten nu het nog kan en dat kan het beste als je tevreden bent met jezelf.

http://faceland.nl