Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

Uitzendkrachten gezocht in de transportsector?

Werkt u in de transportsector en wordt er binnen uw bedrijf regelmatig gezocht naar uitzendkrachten? Maak dan eens gebruik van het platform van FYFF (Find Your Flex Force). Op dit platform vindt u namelijk een compleet en actueel overzicht van allerlei uitzendkrachten. Maar liefst 96 uitzendbureaus zijn aan dit platform gekoppeld en publiceren hierop hun kandidaten. U hoeft dus niet meer elk uitzendbureau stuk voor stuk langs, maar kijkt alleen op dit platform om uw nieuwe medewerkers te vinden. Niet alleen in de transportsector, maar ook in onder andere de zorg, de horeca en de bouw wordt regelmatig via dit platform gezocht naar potentiële uitzendkrachten.

Verfijn uw zoekopdracht en vind de geschikte kandidaat

Wanneer er binnen uw bedrijf wordt gezocht naar uitzendkrachten in de transport of logistiek, bent u bij FYFF op de goede plek. Zoekt u een chauffeur of een koerier, of misschien wel een bedrijfsleider? Of wenst u een expeditiemedewerker, een havenwerker, iemand voor in de logistiek of iemand voor in de scheepvaart? Wat voor uitzendkrachten er ook binnen uw bedrijf worden gezocht; bij dit bureau vindt u altijd een geschikte kandidaat. Naast het zoeken op functie kunt u uw zoekopdracht nog verder verfijnen om tot de juiste kandidaat te komen. Zoek bijvoorbeeld ook op de volgende criteria:

  • Locatie
  • Uurtarief
  • Vooropleiding
  • Voertaal
  • Werktijden

Maak kosteloos gebruik van dit platform

Het mooiste van alles is dat u kosteloos gebruik kunt maken van het gebruiksvriendelijke platform van FYFF. U hoeft nergens voor te betalen, ook niet als u een kandidaat heeft gevonden via dit platform. Wel wordt er geadviseerd te allen tijde snel te reageren als u iemand heeft gevonden. Het aanbod verandert namelijk dagelijks. U kunt direct contact opnemen met het uitzendbureau waarbij de kandidaat staat ingeschreven. Dit doet u via de knoppen ‘Bel’ of ‘Direct mailen’. Integreer FYFF in uw recruitmentproces en profiteer van een efficiëntere werkwijze.