Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

Hulp van een professionele interim inkoper

Bent u op zoek naar een interim inkoper voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld omdat er een piek is in uw productie, of omdat een van uw vaste medewerkers tijdelijk niet beschikbaar is? Dan is het fijn als iemand anders tijdelijk uw inkoopafdeling komt versterken. Bij voorkeur is dit natuurlijk wel iemand met kennis van zaken en die de juiste vaardigheden bezit om in uw bedrijf bij te springen. Daarnaast is het fijn als hij of zij goed overweg kan met de rest van uw team. Waar vindt u zo’n goede interim inkoper? Het antwoord is: bij Insinc, gevestigd in Naarden.

Deze interim inkopers kunnen meteen voor u aan de slag

Voor het aansturen van gecompliceerde projecten heeft u iemand nodig met ervaring en kennis van zaken. Als u voor uw inkoopafdeling hier tijdelijk een professional voor wilt inhuren, is inkoop detachering ideaal. In dat geval schakelt u een interim inkoper in die uw bedrijf optimaal ondersteunt. Insinc levert graag de professional die u nodig heeft. Hij of zij beschikt gegarandeerd over alle benodigde kennis, zodat uw tijdelijke werknemer meteen aan de slag kan. Het maakt hierbij niet uit of het om een junior interim inkoper gaat of een interim CPO; iedereen kan direct voor u aan het werk. Ook wordt er rekening gehouden met uw organisatiestructuur. Hierdoor weet u zeker dat, als u voor inkoop detachering kiest, u een interim inkoper in huis haalt die perfect past binnen uw organisatie. Zo verloopt de hele integratie vlot en soepel.

Behaal meer rendement

Zoekt u een interim inkoper om uw afdeling voor inkoop te komen versterken via detachering? Dan weet u nu bij welk bedrijf u moet zijn. Vertel wat u verwacht van een interim inkoper en de juiste medewerker wordt voor u geselecteerd. Hij of zij zal zich zeker doeltreffend en enthousiast inzetten voor uw onderneming. Zo beschikt u niet alleen over genoeg medewerkers, maar verbetert ook het rendement bij uw inkoop. Dat succes wilt u toch ook behalen?

Gerelateerde artikelen

Kies voor een opleiding tot life coach en inspireer anderen

Debiteurenbeheer / Flexibel / West-Limburg

Loopbaancoaching in Nijmegen helpt je om jouw kwaliteiten te herkennen